950
14,75 / L

Ketjusuihke ”racing”

Tuotenro. 36-445
Moottoripyörien ja mönkijöiden O-rengasketjuille. Oikea valinta vaativaan ajamiseen pikkuteillä ja maastossa. Erittäin hyvät tarttumis- ja voiteluominaisuudet. Öljy voitelee hyvin myös suurissa nopeuksissa ja korkeissa lämpötiloissa. Suojaa korroosiolta pitkään ja vesitiiviisti, vähentää kitkaa ja kulumista. Voiteluaine ei irtoa ketjusta suurella nopeudella ajettaessa eikä huuhtoudu pois veden mukana. Lika tai hiekka eivät tartu käsiteltyyn ketjuun. Aine kuivuu nopeasti (15–20 minuuttia). Sisältö: 400 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet