990
9,90 / L

Ilmansuodatinöljy vaahtosuodatinta varten

Tuotenro. 36-448

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Ilmansuodatinöljy kaikkiin 2- tai 4-tahtisten moottorien vaahtosuodattimiin. Helppo levittää. Tarttuu erittäin hyvin, joten öljy ei valu pois. Puhdistaa hiekan, pölyn ja veden erittäin tehokkaasti vaativissa ajo-olosuhteissa estämättä imuilman saantia. 1 l.Ennen öljyn levittämistä suodatin on puhdistettava perusteellisesti Bilteman ilmansuodattimien puhdistusaineella 36-449, ja sen on annettava kuivua kokonaan. Kaada ilmansuodatinöljyä kulhoon tai vatiin tai puhtaaseen läpinäkyvään pussiin. Upota suodatin öljyyn tai laita suodatin pussiin ja hiero öljyä siihen käsin, kunnes öljy on kyllästänyt suodattimen. Kannattaa käyttää kertakäyttöisiä käsineitä. Purista ylimääräinen öljy pois vääntämättä suodatinta. Anna suodattimen kuivua muutama tunti ennen sen asentamista paikalleen.
Vaara
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää ihoa. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Helposti syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Varastoi lukitussa tilassa. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä. Valumat on kerättävä. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Vältä höyryn/suihkeen hengittämistä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet