Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.85! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Pyyhkijänsulat – Uudet tuulilasinpyyhkijät autoon

Puhtaat auton ikkunat, puhtaat ajovalot ja selkeä näkyvyys ovat tärkeitä asioita turvallisuuden kannalta autolla ajettaessa. Jotta etu- ja takalasit pysyvät puhtaina ja liikenneturvallisuus säilyy, autossasi on oltava sopivat ja hyvin toimivat tuulilasinpyyhkimet.  

Tuulilasinpyyhkijät koostuvat pesulaitteesta ja pyyhkijän sulista, jotka yhdessä varmistavat, että lasit pysyvät puhtaina ja ajettavuuden kannalta hyvässä kunnossa. Pesulaite varmistaa, että voit käyttää tuulilasin pesunestettä tehokkaasti lian poistamiseen. Pyyhkijän varret ja pyyhkijän sulat poistavat nesteen ja lian tuulilasista. 

Bilteman tuulilasinpyyhkijät

Tuulilasinpyyhkijöiden on tärkeä toimia niin kuin pitääkin, jotta näkyvyys pysyy selkeänä ajon aikana. Kuten monet muutkin autonosat, tuulilasinpyyhkijät kuluvat ajan myötä ja ne on vaihdettava tarvittaessa. Erityisesti pyyhkijän sulat on vaihdettava noin 6 kuukauden välein, jotta ne pysyvät toimivina ja turvallisina.
Biltemasta löydät laadukkaat tuulilasinpyyhkijät.

Tuulilasinpyyhkijöiden varusteita, joita voit ostaa Biltemasta:  

  • Lasinpesurin suuttimet 
  • Lasinpesurien pumput 
  • Tuulilasin pesulaite 

Löydä sopivat tuulilasinpyyhkijät

Olemme tehneet automallisi sopivien tuulilasinpyyhkijöiden etsimistä, jotta löydät aina autoosi sopivat varusteet. Käytä oheista hakutoimintoa. Anna autosi rekisterinumero ja paina Enter, niin näet autoosi sopivat tuulilasinpyyhkijät.