Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Raitisilmasuodattimet

Raitisilmasuodatin estää pölyn, otsoonien, pakokaasun sekä muiden epäpuhtauksien pääsyn auton sisäilmaan. Raitisilmasuodattimen vaihto on ajankohtaista kun auton lasit huurtuvat nopeammin, puhallin ei tunnu toimivan täydellä teholla tai auton sisäilma haisee tunkkaiselta. Mikäli kylmällä ilmalla tuntuu ettei auton sisätilat lämpene kunnolla, voi raitisilmasuodattimen vaihtaminen auttaa.

Voit etsiä juuri sinun autoosi sopivat raitisilmasuodattimet rekisterinumerolla tästä!

Vaihtamalla raitisilmasuodatinta säännöllisesti parannat auton sisäilman laatua. Mikäli auton raitisilmasuodatin on huonossa kunnossa vaikuttaa se myös kuljettajaan. Heikkolaatuinen sisäilma väsyttää kuskia ja heikentää näin ollen keskittymiskykyä. Toimiva raitisilmasuodatin on tärkeä etenkin ammattiautoilijoille sekä pitkiä työmatkoja ajaville.

Mikäli kuski tai matkustaja kärsii allergioista tai astmasta on toimiva sisäilmansuodatin erittäin tärkeä etenkin keväällä. Raitisilmasuodatin parantaa myös auton ilmastointilaitteen kestävyyttä ja toimintaa, sillä se estää hiukkasten pääsyä laitteen höyrystimeen. 

Hyvä raitisilmansuodatin estää myös tuulilasin huurtumista, sillä se ei päästä kosteutta tiivistymään auton laseihin yhtä tehokkaasti. Tämä vaikuttaa luonnollisesti kuljettajan näkyvyyteen.

Raitisilmasuodattimen vaihtaminen itse on yleensä suhteellisen helppo toimenpide eikä siihen tarvita erikoistyökaluja. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.