Auton pakoputket ja tarvikkeet

Mikäli auton pakoputki pitää epämääräistä ääntä, vuotaa tai auton sisällä haisee pakokaasu on pakoputki syytä vaihtaa tai paikata. Mikäli pakoputki on hapertunut ja ruosteinen, ei sitä kannata korjata hitsaamalla vaan putki on syytä vaihtaa uuteen.

Pakoputken tarkoituksena on viedä pakokaasut moottorista ulkoilmaan turvallisesti sekä vaimentaa sylintereistä lähtevä ääni. Ehjä pakoputki onkin auton käyttömukavuuden sekä -turvallisuuden kannalta tärkeä osa. Pakoputkella pystyt myös vaikuttamaan autosi suorituskykyyn, sillä usein autoon tehtaalla asennettujen pakoputkien putkikoko on suhteellisen pieni tehoon nähden.

Valikoimastamme löydät sekä mallikohtaiset että yleismalliset pakoputket, pakoputken kiinnikkeet, katalysaattorit sekä paljon muuta pakuputkistoon liittyvää. Osillamme pystyt kasaamaan juuri autosi tarpeeseen sopivan pakoputkiston alusta loppuun. Mikäli pakoputken vaihtamisesta haluaa selvitä mahdollisimman helpolla, on putki syytä suunnitella mahdollisimman vastaavaksi alkuperäistä, sillä tällöin voit hyödyntää pakoputken vanhoja kiinnikkeitä. 

Auton pakoputkijärjestelmä pitää sisällään äänenvaimentimen, katalysaattorin, pakoputken, imusarjan sekä kiinnikkeet. Pystyt tilaamaan pakoputket ja muut osat helposti myös verkkokaupastamme!

 

0 osumaa