2490
24,90 / L

2-komponenttinen polyuretaanilakka

Tuotenro. 30-553
  • Kiiltävä kirkas 2-komponenttinen PU-lakka puulle, vanerille, lasikuidulle ja epoksille.
  • Kestää meriympäristössä erittäin hyvin. Suojaa hankaukselta, bensiiniltä ja öljyiltä.
  • Tehokas UV-suoja. Käytetään epoksipintojen suojaamiseen kellastumiselta.
  • Ei pysyvästi veden alle jääville pinnoille.

HUOMIO! Ei sovellu aiemmin 1-komponenttilakalla lakattujen pintojen lakkaamiseen. Jos olet epävarma, lakkaa kokeeksi pieni osa pintaa.
Kovetin
Varoitus
Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Haitallista hengitettynä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa. Syttyvä neste ja höyry. Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Tulipalon sattuessa: Käytä palon sammuttamiseen hiilidioksidilla. Sammutukseen ei saa käyttää vettä. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Pohja-aine
Varoitus
Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Syttyvä neste ja höyry.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Tulipalon sattuessa: Käytä palon sammuttamiseen hiilidioksidilla. Sammutukseen ei saa käyttää vettä. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet