690
6,90 / L

Tiikkipinnan kunnostusaine

Tuotenro. 30-571
Palauttaa tiikin alkuperäisen ulkoasun. Kun tiikkikansi tai muut tiikkipinnat puhdistetaan Teak Cleanerilla ja käsitellään Teak Brightenerilla, niistä tulee vaaleammat ja lähes alkuperäisen näköiset. 1 l.

Käyttöohje:
Aloita puhdistamalla likainen tiikkipinta Teak Cleanerilla. Levitä Teak Brighteneria sienellä, mopilla tai harjalla. Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Huuhtele puhtaalla vedellä.
Jos haluat pinnasta vaaleamman, käsittely voidaan toistaa.
Jos ainetta käytetään pystysuuntaiselle pinnalle, levitä sitä alhaalta ylöspäin, jotta pintaan ei tule mahdollisesti vaikeasti poistettavia juovia.

Suojausohjeet:
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä suojalaseja ja suojakäsineitä. Varmista kunnollinen ilmanvaihto. Lue käyttöohje huolellisesti.
Vaara
Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet