790
27,24 / KG

Venetiivisteaine, läpikuultava

Tuotenro. 25-4705
MS-polymeeripohjainen läpikuultava saumausmassa. Soveltuu tiivistämiseen, saumaamiseen ja kevyisiin liimauksiin vesilinjan yläpuolella, kun halutaan läpikuultavaa saumaa. Voidaan käyttää ilman pohjustusainetta useimpiin materiaaleihin, kuten puuhun, lasiin, muoviin, alumiiniin, sinkkiin, galvanoituun tai ruostumattomaan teräkseen, kupariin, luonnonkiveen, betoniin ja kaakeliin. Huokoiselle pinnalle on kuitenkin käytettävä Venetiivisteaineen pohjustusainetta 25-4702. Sauma kestää liikkumista jopa 25 %. 290 ml.

Käyttöohje: Pintojen täytyy olla puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Poista vanha tiiviste ja maali. Poista vanha silikoni Silikoninpoistoaineella 36-4824.
  • Väri: Läpikuultava.
  • Levityslämpötila: +5 – 40 °C.
  • Kovettuminen: 24 h 3 saumamillimetriä kohden lämpötilassa 24 °C ja ilmankosteuden ollessa 50 %. Pölykuiva: 15 minuutissa.
  • Lämpötilankesto kovettumisen jälkeen: -40 – +90 °C.
  • Päällemaalattavissa: Useimpia lakkoja voidaan käyttää. Jos olet epävarma, lakkaa kokeeksi pieni osa pintaa.
  • Säilytys: Kuivassa ja viileässä. Suojattava jäätymiseltä.
HUOMIO! Ei saa käyttää veden alla esimerkiksi uima-altaissa tai akvaarioissa.
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää reaktiomassaa: a-3-(3-(2H-benzotriazol-2-yl)-5-tert-butyl-4-hydroxyphenyl)propionyl-? -hydroxypoly(oxyethylene) and a-3-(3-(2H-benzotriazol-2-yl)-5-tert-butyl-4-hydroxyphenyl)propionyl-? -3-(3-(2H-benzotriazol-2-yl)-5-tert-butyl-4-hydroxyphenyl) propionyloxypoly(oxyethylene), 3-(2-aminoethylamino)propyltrimethoxysilane, Reaction mass of bis(1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidyl) sebacate and methyl 1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidylsebacate, 3-aminopropyltriethoxysilane. Voi aiheutta allergisia reaktioita.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.