2990
29,90 / L

Epoksitäyte

Tuotenro. 30-628
2-komponenttinen epoksitäyte korjaamiseen sekä täytteeksi vesilinjan ylä- ja alapuolelle. Ei sisällä liuottimia. Täysin vedenkestävä. Voidaan käyttää aiemmille polyesteri- tai epoksipinnoille. Soveltuu vaurioiden ja halkeamien täyttämiseen ja tasoittamiseen, huokosten siloittamiseen ja lasikuituruton ehkäisemiseen ennalta. Tarttuu hyvin polyesteriin, epoksiin, metalliin ja puuhun. Nopeasti kovettuva, helppo hioa. Täyttää tehokkaasti valumatta jopa 2,5 cm:n kerroksena. Ei runsaasti liikkuvan puun täytteeksi. 2 x 500 ml.
Pohja-aine
Varoitus
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa. Sisältää epoksihartseja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.