Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain tilauksia, joiden enimmäispaino on 30 kg.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Grillit, savustimet ja grillaustarvikkeet

Makoisat grilli-illat ovat monille kesän tähtihetkiä. Täältä saat kaiken grillaukseen ja savustukseen liittyvän: edulliset pallogrillit, kokoontaittuvat grillit, sähkögrillit, kaasugrillit, savustustynnyrit ja paljon erilaisia grillitarvikkeita. 

 

Sähkögrilli on parvekegrillaajan unelma, ja kaasugrillillä grillaat herkulliset ruoat vaikka joka päivä. Pallogrilli sopii taas parhaiten satunnaiselle grillaajalle tai vaikka mökille. Savustuslaatikossa tai savustustynnyrissä valmistat helpot ja herkulliset kalaruoat. Savustin onkin erittäin suosittu ruoanlaittoväline etenkin kesällä.

Bilteman grillihiilet ja briketit on valmistettu laatutarkastetusta puuhiilestä, joka muodostaa tasainen ja hienon hiilloksen. Grilli on helppo sytyttää sytytysputkella tai sähköisellä grillisytyttimellä.

Tee grillauksesta taidetta fiksujen välineiden ja lisätarvikkeiden avulla. Meiltä löydät kaiken grillipihdeistä ja -vartaista pitsakiviin ja halstereihin. Grillit, savustimet ja grillaustarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!