550
11,- / L

Kiillotusaine asuntovaunuille ja -autoille

Tuotenro. 36-7500
Osta & Nouda
Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä Biltema {0} kahden tunnin päästä!
Lue lisää Osta & Nouda
Bilteman Kiillotusaine asuntovaunuille ja -autoille sopii muovi-, maali- ja metallipinnoille. Jälkikäsittely vahalla. 500 ml.

Tee näin:
Ravista pulloa hyvin ennen käyttämistä. Bilteman Kiillotusaine asuntovaunuille ja -autoille sopii sekä vanhemmille että uusille maalipinnoille. Levitä kiillotusainetta rajatulle alueella ja kiillota kiiltäväksi. Jos pinta on voimakkaasti oksidoitunut, kiillota sitä voimakkaammin mahdollisesti koneella. Anna kiillotusaineen kuivua, kunnes sen pinnalle muodostuu harmaa kalvo. Kiillota kuivalla kankaalla tai trasselilla. Pitkäaikaista suojaa haluttaessa on suositeltavaa Bilteman Vahaa asuntovaunuille ja -autoille.
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava jäteasemalle. Valumat on kerättävä. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet