Porin Bilteman avajaiset huomenna

Porin Bilteman avajaiset huomenna

Suomen 17. Biltema-tavaratalo avataan Porin Mikkolassa huomenna torstaina 18.8. Luvassa on vaihtuvia avajaistarjouksia koko loppuviikoksi sekä lahjakorttiyllätys sadalle ensimmäiselle asiakkaalle.

Biltema-ketju jatkaa kasvuaan Suomessa, kun odotettu Porin tavaratalo avaa ovensa huomenna torstaina aamukahdeksalta. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä sadalle ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla 50 euron arvoinen Biltema-lahjakortti.

Avajaisten kunniaksi Porin myymälässä on torstaista sunnuntaihin myös hienoja avajaistarjouksia, joihin voi tutustua jo etukäteen digiesitettä selaamalla.

Osoitteeseen Mikkolantie 18 aukeava Biltema Pori on järjestyksessään Suomen 17. tavaratalo ja toinen uuden konseptin mukaan rakennettu myymälä, jossa on myös oma kahvila, Biltema Café. Sen valikoimaan kuuluu monenlaista edullista pientä syötävää ja juotavaa. Porin Biltema on avoinna muiden Biltema-tavaratalojen tavoin arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 9–18 ja sunnuntaisin klo 10–18.

Biltema haluaa tarjota entistäkin paremman ostokokemuksen asiakkailleen yhteneväisen konseptin myymälöillä. Ketju tulee kasvamaan seuraavan viiden vuoden aikana, sillä tavoitteena on avata uusia konseptimyymälöitä vuosittain ympäri Suomea.