Odotettu Biltema Café aukeaa Lappeenrantaan

Odotettu Biltema Café aukeaa Lappeenrantaan

Bilteman oman konseptin kahvila, Biltema Café, avaa ovensa asiakkaille Lappeenrannan tavaratalossa huomenna torstaina 13.4.2023 klo 8. Kahvilan rakentamisen ohella myös itse myymälää on uudistettu.

Muutaman kuukauden kestänyt myymäläremontti Lappeenrannan Biltemassa on takanapäin, ja siellä avataan huomenna aamukahdeksalta Suomen viides Biltema Café.

Kahvilat ovat nykyään iso osa Bilteman tavaratalokonseptia, ja jokaiseen uuteen tavarataloon rakennetaan Biltema Café. Kahvilaverkostoa pyritään laajentamaan mahdollisuuksien mukaan myös jo olemassa oleviin myymälöihin, kuten nyt Lappeenrantaan. Samalla, kun kahvilaa on rakennettu, on Lappeenrannan myymälän ilmettäkin uudistettu: kulkusuunta myymälässä on käännetty päinvastaiseksi ja osastojen järjestystäkin on hieman muutettu.

Biltema Cafésta saa edullisia suolaisia ja makeita syötäviä sekä kylmiä ja kuumia juomia. Sen perusvalikoimasta löytyvät muun muassa euron hodari ja euron pullakahvit, erilaisia leipiä ja hampurilaisia sekä pehmistä ja lettuja. Välillä valikoimaan tuodaan myös sesonkiherkkuja: esimerkiksi lähestyvän vapun kunniaksi kahvilan huhtikuun kampanjatuotteena on reikämunkki.

Biltema Lappeenrannan tavaratalopäällikkö Kati Laitinen kertoo, että kahvilaa on selkeästi jo odotettu paikallisten keskuudessa.

– On saatu kysymyksiä, milloin kahvila avataan. Tervetuloa herkuttelemaan meille edullisesti ostosten lomassa heti huomisesta alkaen! Kahvilan avaamisen ja myymälän uudistamisen kunniaksi jaamme huomenna sadalle ensimmäiselle asiakkaalle 20 euron lahjakortin Biltemaan, Laitinen vinkkaa.