DB Schenkeristä Bilteman uusi logistiikkapalveluiden tarjoaja

Biltema on valinnut DB Schenkerin uudeksi logistiikkapalveluiden tarjoajakseen kattavan arvioinnin jälkeen. Deutsche Bahnin tytäryhtiö tarjoaa Biltemalle täydellisen globaalin logistiikkapalvelun. DB Schenkerin moderni toimitusketjun koordinointijärjestelmä takaa tehokkaan ja ympäristöystävällisemmän kuljetuspalvelun, ja sen ansiosta Bilteman merirahdin kustannukset laskevat 50 prosenttia.

Biltema-konsernin toimitusjohtajan mukaan kaikki on valmista hienoon ja tuottavaan yhteistyöhön DB Schenkerin kanssa. Svenningsen kertoo, että Bilteman vakaa ja kiistaton kasvu jatkuu ja sen positio pohjoismaisilla markkinoilla on erittäin vahva. Yhtiö on tehnyt aiemmin kuljetusyhteistyötä Agilityn kanssa.

– Jotta voisimme kasvaa ja kehittyä, tarvitsemme yhteistyökumppanin, jolla on nykyaikainen, digitaalinen logistiikkajärjestelmä ja joka ymmärtää liiketoimintaamme ja pystyy vastaamaan yrityksemme kysyntään ja tarjontaan. Näiden lisäksi DB Schenker pystyy vastaamaan vaatimuksiimme ja optimoimaan kuljetettavan tavaran määrän. Tämä puolestaan johtaa pienempiin ympäristövaikutuksiin, koska kuljetusmäärät vähenevät. Uskomme, että uuden yhteistyökumppanimme pätevyys, henkilökunta ja sitoutuminen mahdollistavat tavoitteidemme saavuttamisen, Svenningsen sanoo.

DB Schenkerillä odotetaan innolla uutta yhteistyötä Bilteman kanssa.

– Olemme ylpeitä päästessämme aloittamaan yhteistyön Bilteman globaalina tavarankuljettajana. Odotamme pitkäaikaista yhteistyötä, jonka aikana voimme yhdessä kehittää logistiikkapalveluita ja vähentää ympäristövaikutuksia. Keskitymme Bilteman kanssa digitaalisiin ratkaisuihin sekä kehittämään jatkuvasti osaamme Bilteman toimitusketjussa, kertoo Mats Grundius, DB Schenkerin Ruotsin, Tanskan ja Islannin toimitusjohtaja.

Biltema on perustettu vuonna 1963 Ruotsin Linköpingissä, ja tänä päivänä yrityksellä on 150 tavarataloa, jotka sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti 5 000 henkilöä. Bilteman keskusvarasto sijaitsee Halmstadissa, Ruotsin lounaisrannikolla. Kaikki jakelu Bilteman tavarataloille hoidetaan Halmstadista käyttäen ajoneuvoyhdistelmiä, rahtialuksia sekä junia. Lue lisää: www.biltema.fi.

DB Schenker on maailman johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, joka työllistää yli 75 800 työntekijää noin 2 000 toimipisteessä ympäri maailman. DB Schenkerin palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset, sopimuslogistiikan palvelut sekä toimitusketjujen hallintapalvelut. Maakuljetusten valikoima kattaa paketti- ja kappaletavarakuljetukset sekä koko- ja osakuormakuljetukset. DB Schenkerin palveluita Suomessa tuottaa yli 1 300 henkilöä 18 toimipisteessä. Lue lisää: www.dbschenker.com