Bilteman tavoitteena olla hiilineutraali yhtiö

Bilteman tavoitteena olla hiilineutraali yhtiö

Bilteman tavarataloissa ja varastoissa käytetään maalämpöä viilentämiseen ja lämmittämiseen sekä lämpimän käyttöveden saantiin. Maalämmön käytöllä yhtiö säästää jopa 75 prosenttia energiaa.

Asentamalla LED-valot kaikkiin kiinteistöihinsä Biltema säästää lisäksi jopa 85 prosenttia sähkönkulutuksessa. Parhaillaan on käynnissä myös projekti, jossa kaikkien Bilteman kiinteistöjen katoille asennetaan aurinkopaneelit. Tämä käsittää kaikkiaan miljoona neliömetriä aurinkopaneeleita.

Bilteman käynnissä olevien rakennusprojektien yhteislattiapinta-ala on 196 900 neliötä. Niihin sisältyvät sekä uudet kiinteistöt että nykyisten laajennukset.

81535

– Teemme jatkuvasti töitä kiinteistöjemme hiilineutraaliuden hyväksi, toteaa Biltema Ruotsin varatoimitusjohtaja Adelina Voci (kuvassa yllä) ja jatkaa:

– Tänä vuonna sekä asiakkaamme että työntekijämme ovat huomanneet, että myymälöidemme valaistus on parantunut LED-valoihin siirtymisen myötä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aurinkopaneelit – tulevaisuuden energialähde

Aurinkopaneelit – tulevaisuuden energialähde

Aurinkopaneelien käyttö on hyvä investointi sekä ympäristön että lompakon kannalta.

Biltema asentaa miljoona neliötä aurinkokennoja kiinteistöihinsä

Biltema investoi aurinkokennojen asentamiseen kaikkiin kiinteistöihinsä turvatakseen ennen kaikkea energian saatavuuden ja tullakseen lopulta omavaraiseksi energian suhteen.