Biltemalta markkinoille uusia varaosia kysynnän mukaan – luo omalla varaosamerkillään selvää säästöä asiakkailleen

Biltemalta markkinoille uusia varaosia kysynnän mukaan – luo omalla varaosamerkillään selvää säästöä asiakkailleen

Vähittäiskauppaketju Biltema tunnetaan yhtenä pohjoismaiden suurimmista autotarvikkeiden ja varaosien myyjistä, vaikkakin sen valikoima on vuosien saatossa laajentunut kattavasti myös autoilun ulkopuolelle. Nyt neljättä kertaa julkaistava 228-sivuinen Biltema Original -luettelo sisältää Bilteman koko varaosavalikoiman ja auton huoltamiseen tarvittavat erikoistyökalut ja toimii käsikirjana tee-se-itse-henkisille autoilijoille. Lisäksi Bilteman verkkosivuilla olevalla varaosahaulla helpotetaan asiakkaan työtä.

Bilteman valikoimassa on tänä päivänä yli 19 000 tuotenimikettä. Niiden joukossa on paljon muutakin kuin vain autoilutuotteita, sillä yritys tarjoaa myös tuotteita mm. veneilyyn, rakentamiseen, kotiin ja toimistoon sekä vapaa-aikaan. Nimi Biltema kuitenkin paljastaa, mistä kaikki alkoi 58 vuotta sitten: auton varaosien ja autotarvikkeiden myymisestä alkuperäisiä osia huomattavasti edullisempaan hintaan.

Vuoteen 2019 asti varaosat kulkivat mukana Bilteman kahdesti vuodessa ilmestyvän peruskuvaston sivuilla, mutta nyt auton laittamiseen tarvittavat erikoistyökalut sekä yli 5 000 auton varaosaa reiluun 6 000 automalliin on koottu jo neljättä kertaa Biltema Original -nimiseen luetteloon. Bilteman tarjoamat varaosat vastaavat suunnittelultaan, toiminnaltaan ja laadultaan autonvalmistajan alkuperäisiä osia, ja niitä on saatavana kaikkiin yleisimpiin ja ostetuimpiin automerkkeihin, kuten Volvoon, Volkswageniin, Toyotaan ja Nissaniin.

– Meille on tärkeää, että Biltema Original -tuotemerkin alla kulkevat varaosat ja työkalut erottuvat oman luettelonsa avulla muusta valikoimastamme, kertoo Biltema Suomen toimitusjohtaja, Jani Mahlakaarto. Hän lisää, että edullisilla tuotteilla houkutellaan auton omistajia tee-se-itse-puuhiin eli korjaamaan ja huoltamaan kulkupelinsä itse – ja säästämään näin sekä aikaa että rahaa.

Viime aikoina Biltema on kehittänyt varaosavalikoimaansa yhä asiakaslähtöisemmin ja vastannut kysyntään entistä paremmin. Valikoimaan onkin saatu paljon toivottuja uutuuksia, ja tämän seurauksena tänään ilmestynyt uusin Biltema Original -luettelo on kasvanut pituutta lähes 50 sivun verran edelliskertaan verrattuna. Erikoistyökalut on koottu luettelon loppuun omaksi osiokseen, josta on helppo hakea sopivat välineet ja tarvikkeet eri autonhuoltotöihin. Luettelon lisäksi apua voi hakea Bilteman verkkosivuilla olevasta kätevästä varaosahausta, johon rekisterinumeron syöttämällä saa listan omaan menopeliinsä sopivista varaosista.