Biltema Original – Bilteman koko varaosavalikoima yksissä kansissa

Biltema Original – Bilteman koko varaosavalikoima yksissä kansissa

Pohjoismainen vähittäiskauppaketju Biltema on yksi pohjoismaiden suurimmista auton varaosien ja autotarvikkeiden toimittajista. Nykyiselle varaosavalikoimalle julkaistaan nyt kolmatta kertaa oma luettelonsa.

Bilteman tarina alkoi 1960-luvulla nimensä mukaisesti edullisista auton varaosista ja autotarvikkeista. Tuotteiden hinnat olivat huomattavasti alkuperäisiä varaosia alhaisemmat. Vuodesta 1963 lähtien Biltema varaosavalikoimaa on kasvatettu ja kehitetty jatkuvasti, ja tänä päivänä sen tuotemerkkinä on Biltema Original.

Bilteman valikoima käsittää nykyään kuitenkin paljon muutakin kuin auton varaosia ja autotarvikkeita, sillä tuotteita on yli 19 000 kahdeksassa eri tuoteryhmässä, jotka ovat Autoilu/MP, Työkalut, Rakentaminen, Koti, Toimisto/Multimedia, Vapaa-aika ja Veneily.

– Nykyinen valikoimamme on jo sen verran laaja ja monipuolinen, että konsernissa päätettiin vuosi sitten kääräistä Biltema Original -tuotemerkin tuotteet omiin kansiinsa, kertoo Biltema Suomen toimitusjohtaja, Jani Mahlakaarto. Aiemmin varaosat olivat osa Bilteman peruskuvastoa, joka julkaistaan kaksi kertaa vuodessa. Peruskuvastossa on kuitenkin edelleen mukana myös autoiluun liittyviä tuotteita, mutta varsinaiset varaosat löytyvät nykyään Biltema Original -nimisestä luettelosta.

Biltema Original julkaistaan nyt siis kolmatta kertaa, ja se sisältää 180 sivua varaosia ja tarvikkeita yli 6 000 automalliin. Luettelon sivuilla on myös selkeästi kerrottu, mitä kaikkia työkaluja ja tarvikkeita tarvitset, kun autoon täytyy vaihtaa esimerkiksi öljynsuodatin tai hehkutulpat.

– On hienoa, että autoiluun liittyvä valikoimamme erottuu ja tee-se-itse-asiakkaamme löytävät siitä helposti kaiken tarvitsemansa. On myös nähtävissä, että Biltema Original -luetteloon panostaminen on kantanut hedelmää, sillä autotarvikkeidemme myynti on selvässä kasvussa verrattuna vastaavaan jaksoon viime vuonna, Mahlakaarto iloitsee.

Suomessa Biltema Original -luetteloa jaetaan 350 000 kappaletta omakoti-, rivi- ja pienkerrostaloihin, jotka sijaitsevat tavaratalojen välittömässä läheisyydessä. Jos olet kieltänyt mainosten jakamisen postilaatikkoosi, voit noutaa luettelon mistä tahansa Bilteman tavaratalosta sekä selata verkkosivuilla olevaa digiluetteloa.