Biltema Foundation lahjoittaa yli 600 000 euroa Australian villieläinten pelastamiseksi

Biltema Foundation lahjoittaa yli 600 000 euroa Australian villieläinten pelastamiseksi

Biltema Foundation on lahjoittanut miljoona Australian dollaria (n. 619 000 euroa) Humane Society International -yhdistykselle (HSI). Rahat tullaan käyttämään hätäapuun ja estämään tuhoisien metsäpalojen aiheuttamat katastrofaaliset seuraukset uhanalaisille villieläimille.

Australiaa kohdanneen laajan metsäpalokriisin aikana sekä maan omat että kansainväliset auttamisorganisaatiot tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen. Biltema Foundation on vastannut näiden pyyntöihin taloudellisesta avusta ja lahjoittanut miljoona Australian dollaria HSI-yhdistykselle, joka on metsäpalojen alusta asti pyrkinyt menestyksekkäästi suojelemaan uhanalaisia villieläimiä vaikean tilanteen keskellä. Biltema Foundationin lahjoittamat rahat menevät HSI:n Wildlife Emergency Response Fund -rahastoon, jonka varoilla autetaan nyt eloon jääneitä eläimiä kriisialueilla, kuten Kangaroo Islandilla. Katastrofin aikana tehtyjen tukitoimien jälkeen HSI tukee paitsi eläinten kuntouttamisessa myös metsäpalojen tuhoamien alueiden ja niiden eläinpopulaatioiden jälleenrakentamisessa.

– Yksi Biltema Foundationin osa-alueista on auttaa, kun yhteiskuntaa kohtaa luonnonkatastrofi. On selvää, että autamme myös nyt, kun Australian villieläinten henki on uhattuna metsäpalojen vuoksi, toteaa Biltema Foundationin puheenjohtaja, Louise Wennberg.

Tietoa Biltema Foundationista

Biltema uskoo tulevaisuuteen ja siihen, että ihmiset ja yhteisöt voivat kehittyä paremmiksi. Kehitystä on kuitenkin tuettava, ja juuri se on Bilteman perustajaperheen aloittaman Biltema Foundation -säätiön tarkoitus. Säätiö on tukenut suurilla lahjoituksilla myös aikaisempia avustuskohteita: vuonna 2014–2016 se lahjoitti miljoona euroa Länsi-Afrikan ebolaepidemian torjuntatyöhön, vuonna 2013 miljoona euroa Filippiinien taifuunin avustustöihin, ja marraskuussa 2015 miljoonan pakolaiskriisin tukemiseen. Lue lisää Biltema Foundationista osoitteesta www.biltemafoundation.org.