Biltema Foundation lahjoittaa lähes 900 000 euroa Turkin ja Syyrian maanjäristyskatastrofista kärsiville

Biltema Foundation lahjoittaa lähes 900 000 euroa Turkin ja Syyrian maanjäristyskatastrofista kärsiville

Bilteman perustama Biltema Foundation -säätiö on tehnyt ison rahalahjoituksen Turkin ja Syyrian kriisin keskellä avustavalle järjestölle.

Yksi Biltema Foundationin toiminnan painopisteistä on tarjota apua maailmanlaajuisissa kriiseissä. Maanjäristykset Turkin ja Syyrian halki kulkevalla itäisellä Anatolian laatalla ovat johtaneet valtaviin tuhoihin ja akuuttiin humanitääriseen kriisitilanteeseen. Biltema haluaa luonnollisesti osoittaa tukensa ja auttaa ihmisiä, jotka elävät vaikean tilanteen keskellä.

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestö toimii jo paikan päällä alueella. Sen operatiivinen tiimi tekee kovasti töitä tarjotakseen välitöntä tukea, arvioidakseen tilanteen ja tarpeet sekä voidakseen ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin. Alkuvaihe on edelleen kriittinen ja pääsy joillekin alueille erittäin vaikeaa.

Biltema Foundation lahjoitti keskiviikkona lähes 900 000 euroa (10 milj. SEK) Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön hätärahastoon tukeakseen sen työtä.

”Me Biltema Foundationissa haluamme luonnollisesti olla mukana auttamassa ja tukemassa tässä vaikeassa tilanteessa. Lääkärit ilman Rajoja -järjestöllä on kokemusta ja tietoa katastrofialueilla työskentelystä, ja toiminnallaan se pyrkii lieventämään käynnissä olevan humanitäärisen katastrofin vaikutuksia”, toteaa Biltema Foundationin edustaja Adelina Voci.