Avajaistunnelmia Biltema Porista

Avajaistunnelmia Biltema Porista

Bilteman parkkipaikka Porin Mikkolassa alkoi täyttyä autoista ja toistasataa innokasta asiakasta seisoi jonossa hyvissä ajoin ennen aamukahdeksaa elokuisena torstaina. Kellon lyötyä kahdeksan ja avajaispuheen ja juhlallisen nauhan leikkaamisen jälkeen ovet avattiin ja Biltema Porin henkilökunta odotti kunniakujassa taputtamassa sisään asteleville asiakkaille. Biltema Pori oli nyt virallisesti avattu.

Porin Bilteman tavaratalopäällikkö Mikko Niinivuori kehui avajaisissa olleen mahtava tunnelma ja kertoi väkeä olleen hyvin liikkeellä. Hän oli myös ilahtunut asiakkailta tulleesta positiivisesta palautteesta:

– Moni asiakas tuli kiittelemään, että hienoa, kun vihdoin tulitte Poriin!

Heti torstaiaamupäivän aikana useasta ostoskärrystä saattoi pistää merkille avajaistarjoustuotteista varsinkin lasten polkutraktorin tai ilmafriteerauskeittimen. Niinivuoren mukaan ne myytiinkin loppuun jo iltapäivän puolella.

Tavaratalon avajaisten voisi kuvitella sisältävän tungoksessa hikoilua, mutta Porin Bilteman tapauksessa se ei pitänyt paikkaansa: vaikka tavaratalon parkkipaikka oli täynnä autoja, ei avarassa myymälätilassa ollut lainkaan tungoksen tuntua. Kassallakin homma toimi jouhevasti ilman pidempiä jonoja koko avajaisviikonlopun ajan, ja useat käyttivät maksamiseen käteviä ja moderneja itsepalvelukassoja.

Monen asiakkaan tie vei ostosten päätteeksi vielä Biltema Caféhen, jossa etenkin edulliset euron hodarit ja pullakahvit tekivät tavaratalopäällikön mukaan kauppansa erittäin hyvin.


Alla avajaistunnelmia kuvien muodossa.