Tervetuloa kesäisiin puutarhajuhliin – lue vinkit ja hanki edulliset tuotteet Biltemasta!

Aurinkoinen kesäpäivä, yhdessäoloa ja hyvää ruokaa – mikä yhdistelmä! Aiotko järjestää pihajuhlat? Ota talteen Bilteman vinkit onnistuneisiin puutarhajuhliin!

1. Juhlateltassa säällä kuin säällä!

Koska säätä ei voi tilata, on juhlateltan tai paviljongin hankkiminen aina hyvä ratkaisu. Juhlasta ja juhlavieraiden määrästä riippuen telttaan tai katoksen alle voi laittaa ruokailupaikan koko porukalle tai perustaa vain buffetpisteen. Bilteman valikoimassa on erilaisia juhlatelttoja seinättömistä, Quick Up -toiminnolla varustetuista peruspaviljongeista tilavampiin telttoihin ikkunoineen ja ovineen. 

2. Kalustamisen monet vaihtoehdot!

Juhlaväen saa istumaan saman pöydän ääreen, kun laittaa terassipöytiä jonoksi. Tyylikkäät akaasiapuiset puutarhapenkit voivat olla hyvä vaihtoehto yksittäisten tuolien sijaan. Voit myös sijoittaa sinne tänne useampia bistrosarjoja pöytineen ja tuoleineen. Helppohoitoinen seurusteluryhmä soveltuu puolestaan rentoon istuskeluun ja oleskeluun. Mikäli istumapaikoista on pula, Bilteman tukeva säilytyskori toimii toisinpäin käännettynä myös jakkarana. Istutuspöytää voi puolestaan käyttää apupöytänä vaikkapa juomien tarjoilussa!

Istutuspöytä (kuvassa oikealla) soveltuu hyvin myös tarjoiluun tai laskutasoksi ruoanlaiton lomassa.

3. Huomioi kattauksessa ympäristö!

Muoviastiat ja -aterimet ovat paras valinta pihajuhliin. Pestäviä muoviastioita voi käyttää monta kertaa uudelleen ja ovat näin perinteisiä kertakäyttöastioita ympäristöystävällisempiä. Myös Biltema tarjoaa nykyään tyylikkäitä laseja, kannuja ja kulhoja, jotka eivät sisällä lainkaan BPA-muovia. Vinkki: Sinkkisangossa tai -soikossa viilennät juomat tyylikkäästi!

Sinkkisanko – juhlien tyylikäs viilentäjä!

4. Ilmettä sisustustuotteilla ja valoilla!

Asettele tuoleihin mukavia istuintyynyjä, tee pöydille asetelmia esimerkiksi led-kynttilöistä ja koristekivistä ja laita esille huopia, joihin viluisimmat voivat kääriytyä illemmalla. Jos juhlia on tarkoitus jatkaa yömyöhään, on tärkeää miettiä myös valaistusta. Bilteman valikoimassa on erilaisten ulkokäyttöön sopivien valosarjojen lisäksi useita aurinkokennokäyttöisiä koristevaloja, jotka tuovat tunnelmaa myös kesällä. Vinkki: Työvalaisimella voit saada vähän erilaista, ”rouheampaa” tunnelmaa!

Kokeile työvalaisinta erilaisten aurinkokennovalaisimien lisäksi!

5. Tarjoa burgereita!

Kesällä grillaus on monen ykkösvalinta – ovathan grillijuhlat omalla pihamaalla perheen ja ystävien kanssa mukavaa ajanvietettä ja ennen kaikkea nauttimista hyvästä ruoasta! Kaksiosaisessa grillitynnyrissä antimet valmistuvat isommallekin juhlaväelle. Suomalaisille maistuvat perinteisesti makkara sekä erilaiset lihat ja vartaat, mutta miltä kuulostaisi vaihteeksi periamerikkalainen grillijuhla? Se käy valmistamalla esimerkiksi meheviä hampurilaisia. Reunoiltaan tasaiset, kiinteät hampurilaispihvit valmistuvat Bilteman hampurilaispuristimella ja paistuvat ritilän päällä hajoamatta ja valumatta ritilän raoista.

Kaksiosaisessa grillitynnyrissä on paljon grillauspinta-alaa.