Syksyinen sisustus – Stailaa syksyinen koti Bilteman upeilla tuotteilla!

Ilmassa leijailee kuulas tuoksu. Kesän vehreys on väistynyt vaivihkaa. Luonnon ovat vallanneet punaisena ja oranssina leiskuvien värien loisto. Tuuli tuivertaa navakammin, ja illat pimenevät nopeammin. Syksy houkuttelee nauttimaan kodin lämmöstä ja sisustamaan sen vuodenaikaan sopivaksi. Ota talteen sisustusvinkit ja loihdi kotiisi syksyinen ilme Bilteman sisustustuotteilla.

47-0127_pieni.jpg

Syksyn pimenevät illat kutsuvat käpertymään sohvannurkkaan. Kotona vietetään nykyään yhä enemmän aikaa, joten moni haluaa tehdä siitä entistäkin viihtyisämmän paikan rentoutua ja jakaa rakkaudentäyteisiä hetkiä perheen kanssa. Kodin sisustaminen ei kuitenkaan vaadi isompaa remonttia, vaan tekstiilien ja muiden sisustustuotteiden vaihtaminen syksyisempiin riittää hyvin. Nappaa tästä syksyn sisustusvinkit ja hanki meiltä ihanat kodinsisustustuotteet edulliseen hintaan!

Pehmeyttä ja ylellisyyttä sisustukseen

Kodin sisustusta on helppo päivittää piensisustustuotteilla esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Syksyllä huopia ei voi olla liikaa! Luo sohvasta ylellinen keidas erivärisillä fleecehuovilla, joihin on ihana kääriytyä viileinä syysiltoina. Lampaantalja on myös aina in sisustuksessa, ja se voi toimia myös pehmeyttä tuovana seinävaatteena tai mattona.

65187

Syksyn must-tuotteita sisustukseen ovat erityyliset punotut korit, joissa pikkutavarat tai ompelutarvikkeet säilyvät tyylikkäästi. Säilytyskorien luonnollinen värisävy toimii kontrastina syksyn muuten tummille sävyille. Koriin voi kätkeä myös tylsemmänkin kukkaruukun! Ne sopivat mainiosti myös eteissäilytykseen.

Pelkistetyistä maljakoista, lyhdyistä ja tuikkukupeista tehdyt asetelmat vangitsevat katseen. Tavallisten kynttilöiden lisäksi voit korostaa ylellistä tunnelmaa tuoksukynttilöillä. Elegantit ja monikäyttöiset sisustustikkaat sopivat kodin kaikkiin tiloihin. Niiden ympärille voi kietaista vaikkapa koristevalot tai niihin voi ripustaa laukkuja koukkujen avulla. Tikkaat käyvät myös esimerkiksi kylpyhuoneeseen pyyhetelineeksi.

Valoa syksyn pimeyteen – myös ulos!

Syksyllä on hyvä siirtää katse valaistukseen. Tosin valonlähteet voivat olla myös piilossa katseilta. Epäsuora valaistus luo olohuoneeseen pehmeän tunnelman, mutta se myös valaisee tilan tasaisesti. Led-valolistan avulla voi esimerkiksi heijastaa valon katon tai lattian kautta olohuoneeseen. Valolista sopii erinomaisesti esimerkiksi kirjahyllyn valaisemiseen.

Kauniit koristelamput piristävät syksyistä sisustusta, ja ne sopivat erinomaisesti retrohenkisten lampunpidikkeiden kavereiksi. Myös älyvalaistus on alati suosiota saavuttava ilmiö: älyvalaistuksen avulla voit helposti muuttaa kodin valaistuksen tunnelmaan tai aktiviteetteihin sopivaksi.

Syksyn hämärässä valaistuksen merkitys myös pihalla ja parvekkeella korostuu. Piha- tai parvekevalaistuksella voi luoda tunnelmaa, mutta myös turvallisuutta. Koristeellinen led-puutarhavalaisin maapiikissä valaisee tehokkaasti esimerkiksi puut, pensaat ja julkisivut 30 metriin asti. Decklight-LED-valaisinsarjan kansivalot voi upottaa esimerkiksi terassilattiaan, portaisiin tai kivilaattoihin. Hämäräkytkimen avulla decklight-valaisimet voi automatisoida syttymään hämärän laskeutuessa. Ulkovalosarjoilla puutarhaan tai parvekkeelle saa luotua tunnelmallisen miljöön.

Kylpyhuoneeseen merellinen tuulahdus

Kylpyhuoneen sisustus muuttuu nopeasti syksyisemmäksi uusilla tekstiileillä ja piensisustustuotteilla. Bilteman pyyhkeiden merihenkiset värit – sininen, punainen, harmaa ja valkoinen – tuovat vielä tuulahduksen menneestä kesästä. Beige pyyhe sen sijaan sointuu mukavasti syksyn väreihin. Pyyhkeiden frotee on pehmeää, ja niiden alareunassa on ryhtiä antava boordi. Rullaa tai taittele pyyhkeitä esille esimerkiksi punottuihin koreihin!

Pehmeä kylpyhuoneen matto tuntuu miellyttävältä jalkojen alla suihkun jälkeen ja vähentää kaikua isossa tilassa suihkuverhon kanssa. Kynttilät viimeistelevät ylellisen tunnelman kylpyhuoneessakin.

Eloa seiniin yksityiskohdilla

Mikäli seinien tapetointi tai maalaaminen ei innosta, ohjaa huomio kodin sisustuksen yksityiskohtiin. Tee jollekin seinälle kuvakollaasi erikokoisilla valokuvakehyksillä: valitse parhaat otoksesi menneeltä kesältä ja ripusta ne paraatipaikalle. Kuvat kuljettavat sinut takaisin noihin tärkeisiin ja lämpimiin hetkiin ja muistoihin syksyn pimeyden keskellä.

65186

Kätevälle valokuvahyllylle voit asetella maalauksia tai kehystettyjä julisteita, valokuvia, kirjoja ja pieniä koristeita. Kiinnitä toiseen seinään esimerkiksi säilytyshylly, jonka hyllylevyiltä löytävät kotinsa niin säilytyskorit, maljakot kuin tuikkukupitkin. Myös peilit tuovat erilaista ilmettä ja avaruutta erityisesti pieniin tiloihin.