Stailaa syksyinen koti Bilteman upeilla tuotteilla!

Kesän jälkeen on aika kääntää katseet kodin sisätiloihin. Bilteman uutuustuotteilla kodin ilme muuttuu syksyiseksi käden käänteessä.

Syksyn pimenevät illat houkuttelevat jäämään sohvannurkkaan, ja koska kotona vietetään nyt enemmän aikaa, haluaa moni tehdä siitä entistäkin viihtyisämmän paikan olla. Se ei kuitenkaan vaadi isompaa remonttia, vaan tekstiilien ja muiden sisustustuotteiden vaihtaminen syksyisempiin riittää hyvin.

Syksy 2019 tuo mukanaan paljon ihania kodinsisustustuotteita Bilteman valikoimaan. Biltema ei ole enää vain varaosiin ja autotarvikkeisiin erikoistunut kauppaketju, vaan nyt myös innokas sisustaja voi somistaa kotiaan Biltemasta hankituilla edullisilla tuotteilla. 

Olohuoneeseen pehmeyttä ja ylellisyyttä

Huopia ei koskaan voi olla liikaa! Luo sohvasta ylellinen keidas erivärisillä fleecehuovilla, joihin on ihana kääriytyä viileinä iltoina. Lampaantalja on myös aina in sisustuksessa, ja se voi toimia myös trendikkäänä seinävaatteena!

Syksyn must-tuotteita ovat erityyliset punotut korit, joissa pikkutavarat säilyvät tyylikkäästi. Niiden luonnollinen värisävy toimii kontrastina syksyn muuten tummille sävyille. Koriin voi kätkeä myös tylsemmänkin kukkaruukun! Pelkistetyistä maljakoistalyhdyistä ja tuikkukupeista tehdyt asetelmat vangitsevat katseen, ja tavallisten kynttilöiden lisäksi voit korostaa ylellistä tunnelmaa tuoksukynttilöillä ja näyttävällä etanolikamiinalla.


Kaunis etanolikamiina tekee kodin tunnelmasta kotoisan ja rauhoittavan.

Kylpyhuoneeseen merellinen tuulahdus

Myös kylpyhuoneen ilme muuttuu nopeasti syksyisemmäksi uusilla tekstiileillä ja piensisustustuotteilla. Bilteman pyyhkeiden merihenkiset värit – sininen, punainen, harmaa ja valkoinen – tuovat vielä tuulahduksen menneestä kesästä. Pyyhkeiden frotee on pehmeää, ja niiden alareunassa on ryhtiä antava boordi. Rullaa tai taittele pyyhkeitä esille esimerkiksi koreihin! Pehmeä kylpyhuoneen matto tuntuu miellyttävältä jalkojen alla suihkun jälkeen ja vähentää kaikua isossa tilassa suihkuverhon kanssa. Kynttilät viimeistelevät ylellisen tunnelman kylpyhuoneessakin!


Kylpyhuoneen värimaailma on tänä syksynä merihenkinen.

Eloa seiniin yksityiskohdilla

Mikäli seinien tapetointi tai maalaaminen ei mahdu omaan aikatauluun, ohjaa huomio yksityiskohtiin. Tee jollekin seinälle kuvakollaasi erikokoisilla valokuvakehyksillä ja kiinnitä toiseen seinään esimerkiksi säilytyshylly, jonka hyllylevyille voit asettaa säilytyskoreja, maljakoita ja tuikkukuppeja. Myös peilit tuovat erilaista ilmettä ja avaruutta erityisesti pieniin tiloihin. 


Erikokoista kehyksistä saa seinälle hienon kollaasin.