Kannettava USB-suihku on monipuolinen tuttavuus!

Kannettava USB-suihku on monipuolinen tuttavuus!

Kosteat ja kuraiset kelit ovat olleet ajankohtaisia jo jokusen viikon. Niksipirkkailijat antavat mitä erilaisimpia vinkkejä siihen, miten lasten kuraiset sadevaatteet voisi riisua ilman, että eteinen on päivittäin hiekan vallassa. Mitäpä jos investoisit kuitenkin edulliseen kannettavaan suihkuun? Sen voisi kuvitella soveltuvan ensisijaisesti mökki-, asuntoauto- ja retkeily-ympäristöihin, mutta siitä on hyötyä ihan kotikäytössä ympäri vuoden.

Kannettava suihku koostuu ladattavasta pumpusta, suihkuletkusta ja suihkukahvasta, ja sen akun voi ladata mukana pakkauksessa tulevalla USB-pistokkeella esim. varavirtalähteestä, puhelimesta tai auton USB-liitännästä. Yksinkertaisuudessaan suihku toimii siten, että pumppuun asennetaan sisään akku, kiinnitetään siihen suihkuletku kahvoineen ja asetetaan pumppuosa kokonaan veteen, esim. sankoon tai muuhun isoon astiaan. Täyteen ladatun suihkun käyttöaika on noin tunti. Jos kädet pitää saada vapaaksi, voi suihkun ripustaa kahvastaan koukkuun tai imukuppiin, jotka tulevat mukana pakkauksessa.

Kannettavassa suihkussa on monia yllättäviä etuja. Vettä menee tavallisesti ämpäri- ja kauhakaupalla hukkaan peseydyttäessä mökkisaunassa, johon pesu- ja löylyvesi täytyy kantaa esimerkiksi järvestä. Kannettava suihku voi olla tähän ongelmaan hyvä ratkaisu, sillä sen 2,5 litran minuuttivirtaama säästää huomattavasti vettä. Suihkulla kastelee hyvin myös kukkia ja pesee esimerkiksi veneen tai auton pienemmästä liasta. Tähän vuodenaikaan suihkusta on kiistatonta apua esimerkiksi rivitaloissa ja omakotitaloissa asuville, kun lasten likaiset kuravaatteet voi huuhtaista ja koiran rapatassut puhdistaa nopeasti ulkoilun jälkeen ennen sisälle menoa. Sano siis hyvästit kuralle ja lialle sisätiloissa!

Näin puhdistuvat koiran kuraiset tassut!