790
19,75 / L

Label Off

Tuotenro. 36-590
Label Off -puhdistusaine irrottaa tarrat, etiketit, liimanjäänteet sekä öljy- ja rasvatahrat.

Käyttöohje: Suihkuta Label Off -ainetta puhdistettavalle pinnalle. Anna aineen vaikuttaa muutama minuutti. Tarra tai lika irtoaa tämän jälkeen helposti. Kokeile ainetta ennen käyttöä varmuuden vuoksi paikkaan, joka jää piiloon. Sisältää 15-30 % alifaattisia hiilivetyjä.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Ärsyttää ihoa. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Siseltää LIMONENE. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet