Julbelysning utomhus

Köpguide julbelysning utomhus ‒ lys upp det djupa vintermörkret utomhus

Glittrande ljus i trädgården skänker en glimma hopp när vintermörkret breder ut sig över landet. Här hittar du dekorativ utomhusbelysning, som skapar julstämning.

Ljusslingor som glittrar och glimmar i mörkret

Ljusslingor spelar en stor roll i vinterhalvårets ljusarrangemang. Det mjuka ljuset skapar en mysig atmosfär oavsett var ljusslingan placeras.
Med en enkel ljusslinga kan du liva upp din vintertrötta trädgård. Linda den gärna runt ett träd, ett trappräcke eller ett staket. Många av Biltemas ljusslingor är utbyggbara, vilket innebär att du kan anpassa längden efter behov.
Vill du skapa en effektfull inramning är en ljusslinga verkligen att rekommendera. Varför inte rama in huset, garaget eller balkongen och sprida julglädje till alla som passerar? 

Julbelysning för inomhus- eller utomhusbruk?

Kontrollera alltid din julbelysning och säkerställ om den ska användas inomhus eller utomhus. Det finns en del ljusslingor som kan användas såväl inomhus som utomhus, men en del av inomhusbelysningen bör inte användas utomhus eftersom den ofta är tillverkad av fukt- och frostkänsligt material. Läs därför noga på belysningen innan du monterar och kopplar in den.

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort

Inspiration till julbelysningen

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska använda sig av julbelysning för att skapa den där magiska julkänslan. Vi har samlat tips och inspiration till dig, för att du ska kunna lysa upp julmörkret.

Julbelysning med Biltema

Vanliga frågor om julbelysning utomhus