Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain alle 30 kg tilauksia.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Lamput ja valaisimet

Täältä löydät LED-lamput ja polttimot, sisävalaisimet, ulkovalaisimet sekä työvalaisimet. 

LED-tekniikka on avannut uusia mahdollisuuksia. Laadun parantumisen ja valikoiman laajentumisen myötä mielenkiintoisten ja toiminnallisten valaistusratkaisujen rakentaminen on helppoa. Hyvä LED työvalaisin on tukeva, helposti siirrettävä sekä tehokas. Tämän lisäksi sen tulisi sopia sekä sinulle että käyttötarkoitukseesi, sillä valo vaikuttaa siihen miltä värit ja materiaalit näyttävät. LED lamput, valaisimet ja työvalaisimet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Ota haltuun lumenit – lamppujen uudet ohjearvot

Hehkulamput ovat jääneet historiaan. Energiaa säästävät, yhtä kirkkaat valonlähteet löytyvät nyt valon määrää kuvaavan lumen-luvun perusteella. Esimerkiksi 15 W:sta hehkulamppua vastaa LED-lamppu, jonka lumen-luku on n. 125. Lamppu, joka tuottaa n. 425 lm, vastaa perinteistä 40 W:n hehkulamppua.

Värilämpötila

Värilämpötilan mittayksikkö on kelvin. Mitä korkeampi lämpötila, sitä valkoisempi ja sinisempi valo. Hehku- ja halogeenilamppujen valo on ollut aina lämpimän valkoista ja mukavaa. Sen värilämpötila on 2700 K. Eri käyttökohteisiin tarkoitettujen energiansäästölamppujen, loisteputkien ja LED-lamppujen värilämpötila vaihtelee.

Ympäristötietoa

Kaikki lamput on toimitettava kierrätykseen. Energiansäästö- ja loistelamput sisältävät elohopeaa ja amalgaamia.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.