Lamput ja valaisimet

Täältä löydät LED-lamput ja polttimot, sisävalaisimet, ulkovalaisimet sekä työvalaisimet. 

LED-tekniikka on avannut uusia mahdollisuuksia. Laadun parantumisen ja valikoiman laajentumisen myötä mielenkiintoisten ja toiminnallisten valaistusratkaisujen rakentaminen on helppoa. Hyvä LED-työvalaisin on tukeva, helposti siirrettävä sekä tehokas. Tämän lisäksi sen tulisi sopia sekä sinulle että käyttötarkoitukseesi, sillä valo vaikuttaa siihen miltä värit ja materiaalit näyttävät. LED-lamput, valaisimet ja työvalaisimet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Ota haltuun lumenit – lamppujen uudet ohjearvot

Hehkulamput ovat jääneet historiaan. Energiaa säästävät, yhtä kirkkaat valonlähteet löytyvät nyt valon määrää kuvaavan lumen-luvun perusteella. Esimerkiksi 15 W:sta hehkulamppua vastaa LED-lamppu, jonka lumen-luku on n. 125. Lamppu, joka tuottaa n. 425 lm, vastaa perinteistä 40 W:n hehkulamppua.

Värilämpötila

Värilämpötilan mittayksikkö on kelvin. Mitä korkeampi lämpötila, sitä valkoisempi ja sinisempi valo. Hehku- ja halogeenilamppujen valo on ollut aina lämpimän valkoista ja mukavaa. Sen värilämpötila on 2700 K. Eri käyttökohteisiin tarkoitettujen energiansäästölamppujen, loisteputkien ja LED-lamppujen värilämpötila vaihtelee.

Ympäristötietoa

Kaikki lamput on toimitettava kierrätykseen. Energiansäästö- ja loistelamput sisältävät elohopeaa ja amalgaamia.

119 osumaa