Alennettu hinta
420
Aiempi hinta 490

Karkea betoni C28/35

Tuotenro. 86-5581

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Portlandsementistä, kvartsihiekasta (0-8 mm) ja lisäaineista koostuva kuivabetoni. Helposti työstettävä. Betoni on kovettumisen jälkeen veden ja jäätymisen kestävä. Seokseen lisätään vain vettä. Voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Soveltuu aluslaattojen valamiseen sekä korjaustehtäviin kerrosvahvuuksina 20–100 mm. Toimitetaan lujassa ja vedenpitävässä muovisäkissä. 20 kg.

Käyttökohteita:
Tämä kuivabetoni soveltuu kohteisiin, joissa ei vaadita erityistä kulutuskestävyyttä ja puristuslujuutta, esimerkiksi pylväiden asennusvalamiseen, pieniin korjauksiin ei-kantavissa rakenteissa, lattioiden tasoittamiseen ja asentamiseen, sokkeleiden rappaamiseen ja saumaukseen ym.

Ominaisuudet:
Ilmoitettuun vesimäärään oikein sekoitettuna betonimassasta tulee helposti työstettävä ja hyvin tarttuva. Portlandsementin ansiosta betonin väri on luonnollisen harmaa.
Vaara
Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Varastoi lukitussa tilassa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös