750
15,- / L

Ruosteenirrotusaine

Tuotenro. 36-333

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Jäädytys saa öljyn tunkeutumaan nopeasti ruosteen yms. sisään. Jäädyttää ruoste- ja likakertymät (-40 °C) ja aiheuttaa niihin pieniä halkeamia. Aktiivinen aine pääsee nopeasti tunkeutumaan näihin halkeamiin, jolloin kiinniruostuneet osat irtoavat helposti. Ei sisällä silikonia tai happoja. 500 ml.
Vaara
Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää ihoa. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Näytä varoitusmerkit
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet