690
19,44 / L

Lyijyn korvaava aine

Tuotenro. 36-641

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Lisäaine autoihin, joissa on käytettävä lyijyllistä bensiiniä. Voitelee ja suojaa ja vähentää lisäksi saostumien kertymistä venttiilin istukoihin, imuventtiileihin, imukanaviin ja ruiskutussuuttimiin. Riittää n. 80 l bensiiniä. 355 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. Valumat on kerättävä. Tulipalon sattuessa: Käytä palon sammuttamiseen alkoholin kestävää vaahtoa hiekalla tai jauheella. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Säilytä tiiviisti suljettuna. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet