590
14,75 / L

Tekstiilinpuhdistusaine

Tuotenro. 36-9300

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Tehokas, pitkälle kehitetty ja mukana tulevalla harjalla levitettävä puhdistusainevaahto, joka poistaa tahrat ja lian verhoilusta, tekstiilimatoista ja muista tekstiilipinnoista autossa. Kehittynyt koostumus tunkeutuu alustaan ja irrottaa lian tekstiiliä haalistamatta ja värjäämättä. Puhdistaa helposti, tehokkaasti ja hellävaraisesti, jättää raikkaan tuoksun. Sopii myös kotikäyttöön. 400 ml.
Vaara
Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Siseltää LIMONENE. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet