390
7,80 / L

Hyönteistenpoistoaine

Tuotenro. 36-17
Poistaa kuivuneet hyönteisjäämät helposti ja tehokkaasti tuulilasista, ajovaloista, puskureista, sivupeileistä ja korista. Suihkuta ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Hyönteisjäämät liukenevat, jotta ne voidaan pestä pois helposti. 500 ml.

Käyttöohje: Suihkuta ainetta runsaasti puhdistettavalle pinnalle. Anna aineen vaikuttaa 2 minuuttia. HUOMIO! Älä anna aineen kuivua pintaan. Puhdista ja kuivaa kuivalla puhtaalla rätillä, kunnes hyönteisjäämät ovat poissa. Pyyhi roiskeet tai ylimääräinen aine kostealla liinalla. Pese kädet käsittelyn jälkeen.

HUOMIO!
  • Älä käytä ainetta voimakkaassa auringonpaisteessa tai lämpimille tai kuumille pinnoille.
  • Estä aineen joutuminen käsittelemättömälle alumiinille.
  • Käytä varovaisesti akryylille ja muille kiiltäville muovipinnoille.
  • Saat parhaat tulokset puhdistamalla pieniä alueita kerrallaan.
  • Säilytä ainetta suojattuna jäätymiseltä.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava kierrätettäväksi voimassaolevien määräysten mukaisesti. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet