950
190,- / L

LVI-tiiviste

Tuotenro. 36-41

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Kierretiiviste liitoksia varten. Soveltuu LVI-liitoksiin sekä kaasu- tai öljyasennuksiin. Tiivistää tukkimatta venttiilejä tai painemittareita. Käytännöllisessä putkessa on helppo käyttää. Kestää lämpötilaa -50 - +150 °C. Soveltuu käytettäväksi jopa 75 mm:n liitoksissa. Ei kutistu eikä halkeile. Kestää tärinää ja iskuja erittäin hyvin. Kovettuu alle 15 minuutissa. 50 ml.

Käyttöohje
  • Varmista, että kaikki osat ovat puhtaita ja kuivia, ja että niissä ei ole öljyä tai rasvaa. Osien rasvanpoistokäsittely parantaa lopputulosta.
  • Täytä liitäntä käsin kierretiivisteellä, suoraan putkilosta.
  • Asenna osat.
  • Pyyhi ylimääräinen, liitoksesta pursuava aine pois. Kierretiiviste kovettuu hapettomassa tilassa.
  • Anna kierretiivisteen jähmettyä n. 15 – 30 minuuttia, käytetystä määrästä riippuen.

    HUOM! Voit käyttää aktivaattoria tai pohjustetta, mutta se voi vähentää lujuutta 30 %.
Varoitus
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää ihoa. Sisältää 1-asetyyli-2-fenyylihydratsiini. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin. Erityishoitoa tarvitaan (katso … pakkauksen merkinnöissä). Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet