3690

LED-valosovite

Tuotenro. 34-993

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
LED-valoilla varustetun perävaunun sähkökytkentään. Sisäänrakennettu vastus CANBUS-valonhallinnalla varustettuja autoja varten. Liitetään auton ja perävaunun väliin 13-napaisella liitännällä.
Sovitin poistaa mahdolliset ongelmat, joita LED-lamppujen käyttäminen perävaunun taka-, suuntavilkku- tai jarruvaloissa saattaa aiheuttaa.
Ratkaisee ongelmat simuloimalla hehkulampun ominaisuuksia. Sen myötä perävaunuun asennettu LED-lamppu (joka vie vähän virtaa ja/tai syttyy pienellä jännitteellä) käyttäytyy kuten hehkulamppu, ja auto tulkitsee sen siksi.
Ongelmia, jotka sovite voi ratkaista: Perävaunuun asennettu LED-lamppu syttyy/vilkkuu, koska auto lähettää perävaunulle ohjaussignaaleja. Auto ilmoittaa virheellisesti toimintahäiriöstä perävaunussa, koska se ei havaitse perävaunun LED-lampun kuluttamaa vähäistä virtamäärää.
HUOM!
Sovittimen käyttö estää auton mahdolliset taka-, suuntavilkku- ja jarruvalojen valvontatoiminnot. Mikäli näiden valojen polttimo palaa, auto pitää niitä edelleen toimintakuntoisina.
HUOM!
Ei sovellu autoihin, joissa on pulssisohjattu sähköjärjestelmä.

Muut asiakkaat ostivat myös

Tähän tuotteeseen liittyvät tuotteet