Biltema Vasa förnyades!

Biltema Vasa förnyades!

Biltema startade med sina varuhusförnyelser i Finland för drygt ett år sedan. Nu har redan 12 varuhus fått ett nytt ansiktslyfte. Senaste är varuhuset i Vasa där vi firar nyöppning nu på kommande veckoslut.

Biltemas varuhusrenoveringar är en del av ett större nordiskt projekt där avsikten är att förnya företagets samtliga varuhus enligt ett och samma koncept. I det nya konceptet har man satsat på flera och klarare infoskyltar, ökat produktmallar på hyllorna och utvecklat självbetjäning i form av t.ex. självbetjäningskassor och Hämta själv -hyllor för större produkter. Nu finns hyllorna på varje avdelning i stället för ett större Hämta själv -lager som tidigare. På olika ställen i varuhuset finns det också inspirationsuppsättningar som representerar Biltemas breda och mångsidiga sortiment. I Vasa är dessutom samtliga skyltar nu tvåspråkiga och hyllordningen på vissa avdelningar har flyttats: t.ex. bildvårdsprodukter finns nu nära kemikalierummet vilket är mera praktiskt och logiskt.

Under kommande veckoslut firar Biltema Vasa nyöppning med fina erbjudanden. Dessutom bjuds det på kaffe och tårta åt 500 första kunder på lördag den 30.11 fr.o.m. kl. 9.00. Hela personalen önskar alla varmt välkomna!

Nyöppningserbjudanden gäller endast i Biltema Vasa 29.11.–1.12.2019, så länge lagret räcker. Max 2 st/hushåll.