Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on pääsääntöisesti 30 päivän palautusoikeus. Tuote voidaan vaihtaa tai palauttaa seuraavin ehdoin: Tuote on käyttämätön ja vahingoittumaton. ja tuote palautetaan alkuperäispakkauksessa. Vaihdon ja palautuksen yhteydessä tuotteesta on aina esitettävä lasku tai ostotosite. Varaudu myös esittämään henkilöllisyystodistuksesi. Nämä ehdot ovat voimassa poikkeuksetta.

Verkkokauppa-/postimyyntiostos

Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauta tuote ja kopio lähetyslistasta meille. Takuuasiassa kirjoita mukaan vikaseloste. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa ja pakkaa lähetyksesi huolellisesti. Maksamme paluurahdin (asiakaspalautussopimus). Jos kyseessä on rahapalautus, muista ilmoittaa tilinumerosi. Aiheettomasta takuupalautuksesta joudumme veloittamaan rahtikulut.

Tavaratalo-ostos

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 30 päivän sisällä ostopäivästä. Jos tuote on viallinen tai vahingoittunut, ota viipymättä yhtettä tavarataloon, josta tuote on ostettu. Tuotteen vaihdon tai palautuksen yhteydessä on aina esitettävä ostokuitti.

Riidanratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).