Tervetuloa käyttämään Yritysasiakasportaalia!

Tervetuloa käyttämään Yritysasiakasportaalia!

Näin pääset alkuun:

Huomaathan, että yrityksellesi on avattu uusi asiakasnumero yrityksen hankintoja varten Biltemassa. Uuteen yritysportaaliin kirjaudutaan verkko-osoitteessa https://yritysasiakas.biltema.fi seuraavilla tunnuksilla:

  • Käyttäjänimi: yrityksesi Y-tunnus (esim. 1560844-9)
  • Salasana: yrityksesi vanha asiakasnumero Biltemassa (esim. 31300659). Tämä löytyy esimerkiksi aiemmin vastaanottamistasi laskuista. Mikäli et löydä numeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme! 

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla on tärkeää seurata portaalin antamia ohjeita. Samalla sinun tulee vahvistaa yrityksesi mahdolliset jatkettavat projektit/hankkeet, ilmoittaa yrityksesi osto-oikeutetut henkilöt sekä ilmoitettava/vahvistettava yrityksesi muut tiedot, kuten puhelinnumero. Lisäksi on tärkeää, että valitset henkilöstöstä vähintään yhden henkilön, jolle annat portaalin ylläpito- ja tietojen päivitysoikeudet. Ylläpitäjä kirjautuu portaaliin ensimmäisen kerran hänelle sähköpostitse lähetetyn linkin kautta.

Kun olet ilmoittanut ja päivittänyt yrityksesi tiedot, osto-oikeutetut henkilöt saavat tekstiviestitse linkin QR-koodiin, jotka heidän tulee näyttää henkilöllisyystodistuksen lisäksi tulevien ostojensa yhteydessä. QR-koodi käy  kaikissa Suomen Biltema-tavarataloissa.

Toivottavasti pidät uudesta palvelustamme! Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää portaalin käyttöön, asiakkuuteesi tai muuhun liittyen. Uuden palvelun käyttö on täysin vapaaehtoista, ja voit halutessasi jatkaa yritysasiointiasi meillä vanhaan malliin.

Jatka palveluun >

Lisätietoa palvelusta ja sen käytöstä saat asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 09 42705830 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yritysasiakas@biltema.fi