Bilteman polkupyörät - mikä malli sopii sinulle?

Bilteman polkupyörät - mikä malli sopii sinulle?

Polkupyöriä työmatkoille, kaupunkipyöräilyyn, maastoon ja maanteille. Polkupyöriä isoille ja pienille. Polkupyöriä sinulle.

Pohjoismaiden suurimpana polkupyörien jälleenmyyjänä Biltemalla on paljon erilaisia pyöriä monenlaisiin tarpeisiin. Niistä löytyy oikea pyörä jokaiseen tilanteeseen, tarpeeseen ja toiveeseen. Yosemite-sarjamme on kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon, jossa pyörän toimivuus ja kestävyys ovat olennaisen tärkeitä, sillä haluamme pyöriemme tuottavan iloa monien vuosien ajan keleistä riippumatta. Yosemite vie sinut aktiivisesti lähemmäksi luontoa; se on laadukas kumppani, jonka kanssa liikut vapaasti ja valitsemaasi tahtiin teillä ja poluilla. Biltemalla pyörät ovat yhtä laadukkaita kuin monissa muissa pyöräkaupoissa - mutta lisäksi ne ovat edullisia!

Mutta millainen pyörä sopii sinulle parhaiten? Katsotaanpa, mitkä malleistamme sopisivat sinulle ja pyöräilytavoillesi parhaiten.

Työmatkapyöräily

Pyöräiletkö töihin reippaan mittaisia matkoja, jolloin pyörän on oltava hyvin luotettava ja vakaa? Seuraavat pyörämallit soveltuvat erittäin hyvin juuri työmatkapyöräilyyn.

Naisten pyörät

Sopivan naistenpyörän valinnan ratkaisee työmatkan pituus. City Ride, City Classic, Classic, City Comfort ja Single Speed ovat moderneja ja mukavia pyöriä, jotka soveltuvat työmatkoille niin pienissä kaupungeissa kuin suurkaupunkien sykkeessäkin..

City Ride- ja City Classic -malleissa on pyöräkori, ajovalot ja tavarateline. Niiden erona on vain se, että City Classicissa ja City Comfortissa on joko 3 tai 7 vaihdetta ja hyväksytty runkolukko.

Myös Classic-mallissa on 3 vaihdetta, mutta siitä puuttuvat pyöräkori ja ajovalot. Jos haluat vaihteettoman pyörän, Single Speed on juuri sinulle.

Jos työmatka on pidempi, kannattaa harkita joko Roller- tai Trekking-pyörää, sillä niissä on enemmän vaihteita ja monipuolisuutta.

Roller on 7-vaihteinen ja Trekking 21-vaihteinen. Mitä enemmän pyörässä on vaihteita, sitä helpompi sillä on ajaa pitkiä matkoja vaihtelevilla alustoilla.

Roller-pyörän nimi tulee Shimanon "roller brake" -jarruista, jotka tässä mallissa on sekä edessä että takana. Jarrutyyppi on erittäin tehokas ja käytännössä lähes huoltovapaa.

Tutustu laajaan valikoimaamme naistenpyöriä > 

Miesten pyörät

Miesten työmatkapyöräilyyn suosittelemme malleja Roller ja Trekking. Roller on kevyt 7-vaihteinen työmatkapyörä, ja 21-vaihteinen Trekking on ultimaattinen valinta pidemmille työmatkoille.

Löydä itsellesi sopiva miesten pyörä laajasta valikoimastamme >

Urheilupyörät

Jos toivot työmatkapyörältä myös urheilullisuutta, Trekking on juuri se pyörä, jollaista haet. Se on tehokas 21-vaihteinen työmatka- ja retkipolkupyörä kevyellä alumiinirungolla ja säädettävällä ohjainkannattimella.

Tutustu urheilupyörien valikoimaan >

Sähköpolkupyörät

Jos kuitenkin haluat työmatkoille sähköpyörän, suosittelemme klassista E-comfortia, jolla pidemmät ajot sujuvat todella mukavasti.

Hyviä vaihtoehtoja ovat myös sporttisemmat Mid Drive Dome ja Mid Drive Madera, joiden vahva moottori avustaa erinomaisesti niin asvaltti- ja hiekkateillä kuin kaupunkiympäristöissäkin.

Katso kaikki sähköpyörät >

Kaupunkipyöräily

Pyöräiletkö pääasiassa lyhyehköjä matkoja ja tarvitset siihen vakaan ja yksinkertaisen pyörän, jonka kanssa liikut sujuvasti kaupungin kaduilla ja aukioilla? Ehkäpä matkustat julkisessa liikenteessä ja tarvitset kevyen pyörän mukaan kaupunkiin? Biltemalta löydät kaikki vaihtoehdot kaupunkipyöräilyyn!

Naisten pyörät

3-vaihteiset City Ride ja Classic sopivat erinomaisesti pyöräilyyn kaupungissa – ja toki sen ulkopuolellakin. Ne ovat moderneja ja monipuolisia polkupyöriä, joissa on mukava ajoasento ja matala jalannostokorkeus. Matala jalannostokorkeus tarkoittaa, että madalletun rungon ansiosta pyörälle nouseminen ei vaadi jalan nostamista satulan yli. Molemmissa malleissa on kätevä tavarateline, ja City Ridessa on myös pyöräkori, jossa ruokakassit tai työlaukku kulkevat sujuvasti mukana.

Valikoimassamme on myös vaihteeton naistenpyörä Single Speed: retro-vaikutteinen pyörä vahvalla teräsrungolla ja mukavalla ajoasennolla.

Tutustu laajaan kattaukseen naisten polkupyöriä > 

Miesten pyörät

City Folding -pyörä taittuu helposti ja kätevästi kokoon, kun on aika siirtyä bussiin tai mennä sisälle toimistoon.

Löydä tarpeeseesi sopiva miesten pyörä >

Sähköpyörät

Myös sähköpyörissä on taittuva malli, Folding. City Folding -mallin tapaan se on kevyt ja helposti taitettava, mutta moottorin ansiosta pyöräily sujuu vieläkin tehokkaammin.

Kaupunkiin sopii myös City Sport -sähköpyörä, jossa on vahvistettu alumiinirunko ja runkoon integroitu akku, joka antaa kokonaisuudelle urheilullisemman ilmeen. Pyörässä on myös säädin 6 avustustehon valitsemiseen sekä merkkivalo akun varaustilanteen ilmoittamiseen.

Tutustu sähköpyörävalikoimaan >

Maastopyöräily

Oletko seikkailija, joka rakastaa vauhtia eikä pelkää mutaista maastoa ja haastavia metsäteitä?


Jos pidät ajamisesta vaativassa maastossa, Pulse XC tai Tamarack voi olla juuri oikea maastopyörä sinulle! Niiden muotoilu, leveät renkaat ja suuri vaihdevalikoima muodostavat ultimaattisen kokonaisuuden itsensä haastamiseen luonnossa.

Jos hieman kevyempään maastoon – sorateille ja helppokulkuisille poluille – sopiva pyörä riittää sinulle, kannattaa tutustua malleihimme XC ja X-trail. Lisäksi X-trailin runkokorkeus on hieman korkeampi kuin muissa maastopyörissämme, joten malli sopii erityisesti pitkille ajajille.

Maastopyörävalikoimamme sisältää myös hyppyihin ja temppuiluun sopivia malleja, joilla on silti hyvä pyöräillä vaikka kauppaan tai kouluun. Kokonsa puolesta lapsille ja nuorisolle sopiva malli on nimeltään Free Rider.

Tutustu maastopyörien valikoimaamme >

Sähköpolkupyörät

Haluatko sähköpyörän, joka toimii hyvin maastossa? Silloin Embt Hetcy-E tai Fat Tire E on oikea valinta! Embt Hetcy E on kevyeen maastoon suunniteltu maastopyörä, jonka renkaat ovat hieman leveämmät kuin tavallisissa maastopyörissä. Fat Tire E on pienikokoisempi pyörä, jonka korkea ohjaustanko tekee ajoasennosta mukavan.

Katso kaikki maastoon soveltuvat sähköpolkupyörät >

Olisiko aika vaihtaa sähköpyörään?

Olisiko aika vaihtaa sähköpyörään?

Tutustu laajaan sähköpyörävalikoimaamme. Löydät meiltä niin perinteiset kaupunkipyörät kuin myös urheilullisemmat mallit.

Tutustu pyöriin
Tutustu pyöriimme

Tutustu pyöriimme

Pyörävalikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu
Muista kypärä!

Muista kypärä!

Pyöräily on erinomainen liikkumistapa, mutta älä unohda oikeaa varustusta!

Lue lisää