690

Käymälätabletti, 10 kpl

Tuotenro. 36-7511
Pitää hajut kurissa ja nopeuttaa hajoamista siirrettävissä tai kemiallisissa käymälöissä. Veneisiin, matkailuvaunuihin, kesämökeille ym. Ei haitallinen ympäristölle.

Käyttöohje:*Poista suojamuovi ja aseta tabletti säiliöön.*Lisää vettä wc-istuimen suositusten mukaan.*Pese kädet aineen lisäämisen jälkeen.*Tabletti liukenee säiliössä itsestään. *Tuote toimii parhaiten yli 8 asteen lämpötilassa. Annostus:*Siirrettävät käymälät: käytä 1 tabletti jokaisella kerralla.*Veneiden septitankit: Aluksi 1 käymälätabletti 10 vesilitraa kohden, tämän jälkeen 1 tabletti tarvittaessa.*Annostusta voidaan joutua lisäämään lämpimällä säällä.
Varoitus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia/alueellisia/kansallisia/ kansainvälisiä määräyksiä. Riisu ja pese saastunut vaatetus ennen uudelleenkäyttöä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä silmiensuojainta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.