1050

Marin rubbing -hiontakiilloke

Tuotenro. 30-574
Marine Rubbing on hiontakiilloke, joka saa veneesi taas loistamaan ja korjaa samalla keskisuuret naarmut. Toimii erinomaisesti sekä käsin- että konekiillotuksessa. Sopii useimmille veneissä, autoissa, matkailuautoissa ja -vaunuissa, moottoripyörissä, peräkärryissä, hevostrailereissa jne. käytetyille maaleille ja muoveille sekä gelcoat-pinnoille. 500 ml.

Jos levität Marine Rubbing -hiontakiilloketta koneella, voit käyttää ainetta helposti sekä kevyeen hiontaan että hienoon kiillotukseen kiillotuslaikan ominaisuuksia ja kovuutta vaihtamalla.
Varoitus
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Sisältää 5-CHLORO-2-METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 247-500-7] & 2- METHYL-2H-ISOTHIAZOL-3-ONE [EC no 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Hakeudu lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
    • Käyttölämpötila: +5–+30 C°

Muut asiakkaat ostivat myös