Biltema – tärkeä vaikuttaja

Sosiaalinen läsnäolomme, monimuotoisuutemme ja osallistava lähestymistapamme paikallisissa yhteisöissä ovat seikkoja, joihin suhtaudumme erittäin vakavasti ja joihin keskitymme myös kasvaessamme. Yrityksemme toiminta alkoi edullisista auton varaosista 56 vuotta sitten, ja laajentumisemme jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa. Tänä päivänä valikoimaamme kuuluu 19 000 tuotetta koko perheelle ja myymälöitä, joissa asioi vuosittain miljoonia asiakkaita, on yhteensä 140 neljässä maassa. Myymälöiden määrä tulee kaksinkertaistumaan tulevina vuosina. Biltema Groupin vuosittainen liikevaihto on noin 11 miljardia Ruotsin kruunua.

Jotta voisimme viedä kehitystämme ja ydinarvojamme eteenpäin, työllistämme yli 4 000 työntekijää Pohjoismaissa. Tarjoamme joka vuosi yli 300 uutta työpaikkaa ja yli 1 000 kesätyöpaikkaa; osalle kyseessä on heidän ensimmäisen työpaikkansa. Työntekijämme ovat suurin voimavaramme ja elinehto yrityksen kasvamiselle. Biltema on erittäin ylpeä terveestä yrityskulttuuristaan, ja takaamme jokaiselle perheeseemme liittyvälle mahdollisuuden menestyä ja loistaa kanssamme.

1,9 miljardia Ruotsin kruunua yritysveroja

Biltema on vahva ja tärkeä vaikuttaja, ja me kunnioitamme aina velvollisuuksiamme ja vastuitamme kaikissa maissa. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme maksaneet 1,9 miljardia Ruotsin kruunua yritysveroja, ja olemme näin koko konsernin osalta merkittävä veronmaksaja, mistä voimme olla ylpeitä. Työntekijöidemme iso panos toteutuu kunnallisveroina, mitä arvostetaan suuresti etenkin pienemmillä alueilla, joihin avaamme myymälöitämme. Noudatamme lakeja ja määräyksiä kaikissa maissa, joissa meillä on toimintaa, ja tämän lisäksi pidämme huolta, että kaikki tavarantoimittajamme noudattavat tiukkoja terveys- ja turvallisuusvaatimuksiamme. 

Suhtaudumme intohimoisesti tekemiseemme ja siihen, että sillä on positiivinen vaikutus maailmaan. Paikallisen osallistumisemme ja ympäristötekojemme sekä Biltema Foundationin kautta pyrimme jatkuvasti kehittämään, mitä voimme – niin paljon kuin mahdollista. 

Lisätietoa vastuistamme voit lukea osoitteista www.biltema.com/environment ja www.biltemafoundation.com.