1790
17,90 / KG

5 in 1 klooritabletti

Tuotenro. 36-4704

Osta & Nouda

Tilaa nyt ja nouda tilauksesi Biltema myymälästä kahden tunnin päästä!
Näin Osta & Nouda toimii
Älykäs ratkaisu sekä pitkäaikaiseen että shokkiklooraukseen. Shokkikäsittely poistaa bakteerit ja mikro-organismit ja takaa tehokkaan desinfioinnin. Hitaasti liukeneva osuus takaa tehokkaan desinfioinnin pitkällä aikavälillä ja sisältää lisäksi seuraavat vaikutusaineet: levänesto- ja flokkausaine sekä pH-stabilaattori. 1 kg.

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen aineen käyttämistä.

Lue tästä lisää altaan hoitamisesta
Varoitus
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista nieltynä. Varoitus! Älä käytä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Tuotteesta voi vapautua vaarallista kaasua (klooria). Kehittää myrkyllistä kaasua hapon kanssa.
Näytä varoitusmerkit
Hävitä sisältö/pakkaus noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä. Varastoi lukitussa tilassa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Muut asiakkaat ostivat myös