Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille koodilla "100". Etu koskee vain alle 30 kg tilauksia.

Verkkokauppa  - Toimitukset verkkokaupasta alk. 4.90! Osta & Nouda Drive In  - Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App  - 19 000 tuotetta taskussasi!

Linnunpöntöt ja hyönteishotelli

Linnunpönttö tuo luonnon lähelle kotia. Onko mikään hauskempaa kuin siivekkäiden kavereiden tarkkailu? Meiltä myös hyönteishotelli pienemmille puutarhan lentäjille.

Hyönteishotelli tai ötökkähotelli on noussut erittäin suosituksi varusteeksi puutarhaan. Hyönteishotelli houkuttelee puutarhaan hyödyllisiä pölyttäjiä, kuten perhosia, ampiaisia, kimalaisia ja leppäkerttuja. Nämä hyönteiset parantavat hedelmä- ja marjasatoa sekä auttavat torjumaan tuholaishyönteisiä. Hyönteishotellissa on useita "osastoja", jotka sopivat erilaisille hyönteisille. Sijoita hyönteishotelli aurinkoiselle ja suojaisalle paikalle.

Linnunpönttö on perinteinen pesimäsuoja linnuille. Linnunpönttö tarjoaa suojan linnun pesälle ja poikasille sateelta, tuulelta sekä pedoilta. Löydät valikoimastamme linnunpöntöt kahdella eri sisäänkäynnin halkaisijalla, jotka soveltuvat erilaisille linnuille. Linnunpöntön kulkuaukko on suojattu metallilevyllä, joka suojaa sitä tikoilta. 

Edulliset hyönteishotellit ja linnunpöntöt voit tilata helposti myös verkkokaupasta!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.