Uudistetussa Lappeenrannan Biltemassa itsepalveluostosten tekeminen on helppoa

Uudistetussa Lappeenrannan Biltemassa itsepalveluostosten tekeminen on helppoa

Bilteman myymäläuudistusprojektia on päästy taas jatkamaan joulutauon jälkeen. Kahden viime viikon aikana remonttihommia on tehty Lappeenrannassa, ja nyt on aika toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uusittuun myymälään ja viettämään uudelleenavajaisia.

Tänä viikonloppuna 18.–20.1. Lappeenrannan myymälän uutta, konseptinmukaista ilmettä juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä! Mahtavien avajaistarjousten lisäksi 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan kakkukahvit lauantaina 19.1. klo 9 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Lappeenrannan Biltema-myymälässä 18.–20.1., niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Kuten jo muissakin uudistetuissa Bilteman myymälöissä, inspiraatioesillepanot ja hyllyissä esillä olevat tuotemallit ovat tärkeässä asemassa, sillä niillä halutaan esitellä yrityksen valikoiman laajuutta ja tuotteiden monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Samalla painotetaan sitä, että Biltema on nykyään todellinen koko perheen tavaratalo eikä vain autoilun ja varaosien jälleenmyyjä.

– Lappeenrannan inspiraatioesillepanoissa on myös esillä ketjun omien työntekijöiden tekemiä taideteoksia ja yksityiskohtia, joissa kaikissa on hyödynnetty vain ja ainoastaan meidän omia tuotteitamme, paljastaa Teemu Salminen, joka vastaa Suomen Biltema-myymälöiden uudistamisprojekteista. 

Inspiraatioesillepanon taulu on maalattu Bilteman tuotteita käyttäen.

Lappeenrannassa uutta ovat osastojen sisälle rakennetut omat noutohyllyt isompikokoisille tuotteille. Tavallisesti Biltema-myymälässä on yksi yhteinen noutovarasto kaikkien osastojen isoille tuotteille, mutta tämä Lappeenrannassa käyttöön otettu uusi ratkaisu helpottaa asiakkaan itsepalvelua, ostosten tekemistä ja säästää myös tämän aikaa. Myös uudet itsepalvelukassat ovat tärkeä osa tätä kokemusta. 

Vasemmassa alakulmassa oleva torialue toimii myös osaston sisäisenä noutovarastona ja helpottaa ostosten tekemistä.

– Osastokohtaiset noutovarastot tullaan ottamaan käyttöön tulevaisuudessa myös muissa myymälöissä mahdollisuuksien mukaan. Näin saamme tarjottua asiakkaillemme koko osaston tuotteet samasta paikasta. Lappeenrannassa isommat korjaamonosturit löytyvät nyt valmiiksi Autoilu-osastolta, eikä asiakkaan tarvitse lähteä enää etsimään niitä kauempana olevasta isommasta noutovarastosta, Salminen kertoo.

Toinen näkyvä parannus on jokaisen hyllyn pääostoskäytävän puoleisessa päädyssä oleva opastekyltti, joka kertoo selkeästi, mitä tuotteita kussakin hyllyssä on.

Hyllyn päässä oleva opaste – tässä HYLSYT – ohjaa oikeiden tuotteiden luo.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Lappeenrannan uudistettuun myymälään!

Bilteman myymäläuudistukset ovat osa laajempaa pohjoismaista projektia, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Suomessa remonttiprojekti jatkuu näillä näkymin vuoden 2020 puolelle, jolloin kaikki 15 myymälää on saanut konseptinmukaisen ilmeen.