Biltema Kempele sai uuden ilmeen – Suomessa uudistusprojektit jo yli puolenvälin

Biltema Kempele sai uuden ilmeen – Suomessa uudistusprojektit jo yli puolenvälin

Bilteman myymäläuudistusprojekti alkoi viime syksynä, ja jo yli puolet Suomen myymälöistä on remontoitu uuden konseptin mukaiseksi. Viimeisimpänä uuden raikkaan ilmeen on saanut Kempeleen myymälä, joka toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan laajaan, yli 19 000 tuotteen valikoimaan, josta löytyy vaihtoehtoja koko perheen tarpeisiin.

Kempeleen myymälän konseptiuudistusta ja remontin valmistumista juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä tulevana viikonloppuna 15.–17.3.2019. Mahtavien avajaistarjousten lisäksi 500 ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla kakkukahvit lauantaina 16.3. klo 9 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Kempeleen Biltema-myymälässä 15.–17.3.2019, niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Bilteman uuteen konseptiin kuuluvat esimerkiksi myymälän jokaisella osastolla olevat näyttävät seinäbanderollit, avaruutta tuovat matalat valikoimahyllyt sekä sinne tänne tehdyt runsaat inspiraatioesillepanot, joissa esitellään yrityksen laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa. Esillepanojen sisältöjä muutetaan aina sesonkien mukaan, jotta asiakkaat voisivat saada mahdollisimman ajankohtaista tietoa Bilteman valikoimasta. Lisäinspiraatiota ja tukea ostopäätökselleen voi lisäksi hakea valikoimahyllyjen tuotemalleista, joita voi hypistellä ja tarkastella lähemmin.

Itsepalveluostosten tekeminen on nykyaikaa verkkokauppamaailmassa, ja sitä on nostettu esiin myös Bilteman uudistetuissa kivijalkamyymälöissä lisäämällä kassa-alueelle itsepalvelukassat. Lisäksi oikeat tuotteet löytyvät helposti, kun seuraa pääostoskäytävän puoleisiin hyllypäätyihin kiinnitettyjä hyllypuhujia tai hakee tuotetta asiakaspäätteellä, joita on eri puolilla myymälää. Itsepalveluun panostamista ei kuitenkaan tehdä asiakaspalvelun kustannuksella, vaan asiakas voi aina saada neuvoja ja tietoa Bilteman osaavalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Kempeleen uudistettuun myymälään!

Katso myymälän yhteystiedot tästä!

Bilteman myymäläuudistukset ovat osa laajempaa pohjoismaista projektia, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Suomessa remonttiprojekti jatkuu näillä näkymin vuoden 2020 puolelle, jolloin kaikki 15 myymälää on saanut konseptinmukaisen ilmeen.