Uudistettu Biltema Joensuu toivottaa tervetulleeksi ostoksille!

Uudistettu Biltema Joensuu toivottaa tervetulleeksi ostoksille!

Bilteman myymäläuudistusprojekti jatkuu itäisen Suomen valloituksen merkeissä, kun Lappeenrannan myymälän remontoimisen jälkeen siirryttiin jouhevasti Joensuuhun. Kulkusuunnan muutoksen kokenut myymälä on nyt loogisempi ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetuloa ostoksille.

Tänä viikonloppuna 8.–10.2. Joensuun myymälän uutta, konseptinmukaista ilmettä juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä! Mahtavien avajaistarjousten lisäksi 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan kakkukahvit lauantaina 9.2. klo 9 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Joensuun Biltema-myymälässä 8.–10.2.2019, niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Joensuun myymälän uudistus noudattaa samaa konseptia kuin aiemmatkin myymäläremontit: Erilaisilla inspiraatioesillepanoilla tuodaan esille Bilteman valikoiman laajuutta ja monikäyttöisyyttä, ja asiakas voi tarkastella lähemmin hyllyissä olevia tuotemalleja, joilla on varmasti osansa myös ostopäätöksessä. Pääostoskäytävän puoleisiin hyllypäätyihin on asennettu ns. hyllypuhujat, jotka opastavat asiakkaan nopeasti sopivien tuotteiden luokse, ja matalammat noutohyllyt helpottavat puolestaan itsepalvelua myymälässä. Myös nykyaikaa olevat itsepalvelukassat on otettu käyttöön. 

Selkein ja suurin muutos on tapahtunut myymälän kulkusuunnassa, joka on nyt asiakkaan kannalta loogisempi kuin ennen: kun aiemmin myymälään astuttiin sisään ulko-ovesta katsoen vasemmalta, ovat sisäänkäyntiportit nyt suoraan asiakkaan edessä. Samalla osastojen järjestystä on voitu muuttaa vastaamaan muuta konseptia, jolloin vapaa-ajan ja kodin osastot ovat heti sisääntulon jälkeen, rakennustarvikkeet ja työkalut vierekkäin, ja Autoilu- ja Toimisto–Tekniikka -osasto lähellä asiakaspalvelutiskiä.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Joensuun uudistettuun myymälään!

Bilteman myymäläuudistukset ovat osa laajempaa pohjoismaista projektia, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Suomessa remonttiprojekti jatkuu näillä näkymin vuoden 2020 puolelle, jolloin kaikki 15 myymälää on saanut konseptinmukaisen ilmeen.