Nyt uudistui Riihimäen Biltema!

Nyt uudistui Riihimäen Biltema!

Bilteman vuosi sitten alkanut myymäläuudistusprojekti jatkuu taas kesätauon jälkeen. Viimeisimpänä uuden konseptin mukaisen ilmeen on saanut Riihimäen tavaratalo, joka toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan uuden ilmeen lisäksi laajaan, yli 19 000 tuotteen valikoimaan, josta löytyy vaihtoehtoja koko perheen tarpeisiin.

Riihimäen myymälän konseptiuudistusta ja remontin valmistumista juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä tulevana viikonloppuna 20.–22.9.2019. Upeiden avajaistarjousten lisäksi 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan kakkukahvit lauantaina 21.9. klo 9 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Riihimäen Biltema-myymälässä 20.–22.9.2019, niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Remontin yhteydessä on lisätty erityisesti myymälän katto-opasteiden määrää, mikä helpottaa asiointia. Kuten aiemmin remontoiduissa Biltema-tavarataloissa, nyt myös Riihimäen myymälän seiniä koristavat näyttävät banderollit, ja uudet matalammat hyllyprofiilit tuovat myymälään avaruuden tunnetta. 

Kausittain vaihdettavat inspiraatioesillepanot esittelevät Bilteman laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa, ja hyllyissä esillä olevat lukuisat tuotemallit antavat asiakkaalle paremman kuvan tuotteesta ja vahvistavat näin myös ostopäätöstä. Kassa-alueella uutta ovat tietysti nykyaikaiset itsepalvelukassat.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Riihimäen uudistettuun myymälään!

Biltema Riihimäki
Merkoksenkatu 4
11710 Riihimäki

Bilteman myymäläuudistukset ovat osa laajempaa pohjoismaista projektia, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Suomessa remonttiprojekti jatkuu näillä näkymin vuoden 2020 puolelle, jolloin kaikki 15 myymälää on saanut konseptinmukaisen ilmeen.