Kuopion Biltema sai uuden ilmeen!

Kuopion Biltema sai uuden ilmeen!

Bilteman vuosi sitten alkanut myymälöiden uudistusprojekti jatkuu. Nyt konseptin mukaisen uuden, raikkaan ilmeen on saanut Kuopion tavaratalo, joka toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja uudelleenavajaisiin.

Tulevana viikonloppuna 18.–20.10.2019 Kuopion myymälä täyttyy juhlahumusta uudelleenavajaisten merkeissä. Lauantaina myymälän 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan herkulliset kakkukahvit klo 9.00 alkaen, ja koko viikonlopun ajan luvassa on tietysti huikeita avajaistarjouksia!

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Kuopion Biltema-myymälässä 18.–20.10.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Uuden konseptin mukaisesti myös Kuopion Biltemassa on nyt aiempaa matalammat hyllyt, jotka tuovat myymälään tilan tuntua. Hyllyissä on esillä paljon tuotemalleja, joita voi hypistellä ja jotka helpottavat asiakkaan ostopäätöstä. Myymälään on tehty myös useita erilaisia inspiraatioesillepanoja. Niissä esitellään Bilteman laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa, ja niiden tuotteistusta vaihdetaan ajankohtaisemmaksi sesonkien mukaan. Inspiraatiota voi hakea myös seiniä koristavista näyttävistä kylteistä ja banderolleista.

Pääostoskäytävän puoleisiin hyllypäätyihin on lisätty ns. hyllypuhuja, joka kertoo selkeästi, mitä kyseisessä hyllyssä on ja joka ohjaa asiakkaan sopivien tuotteiden luokse. Tämä on tärkeä osa nykyaikaista itsepalvelukokemusta myymälässä, samoin kuin kassa-alueella asiointia nopeuttavat itsepalvelukassat ja eri puolilla myymälää olevat asiakaspäätteet. Itsepalveluun panostamista ei kuitenkaan tehdä asiakaspalvelun kustannuksella, vaan asiakas voi aina saada neuvoja ja tietoa Bilteman osaavalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Kuopion uudistettuun myymälään!