Tervetuloa uudistettuun Biltema Vaasaan!

Tervetuloa uudistettuun Biltema Vaasaan!

Bilteman myymäläuudistusprojekti aloitettiin syksyllä 2018, ja nyt uuden konseptin mukaisen ilmeen on saanut jo kaikkiaan 12 Biltema-myymälää Suomessa – viimeisimpänä niistä Vaasa, jossa on panostettu mm. kyltityksen kaksikielisyyteen ja osastojen järjestyksen helppouteen.

Uuden raikkaan ilmeen kunniaksi Vaasan Biltemassa juhlitaan uudelleenavajaisia tulevana viikonloppuna 29.11.–1.12.2019. Lauantaina myymälän 500 ensimmäiselle asiakkaalle tarjotaan herkulliset kakkukahvit klo 9.00 alkaen, ja koko viikonlopun ajan luvassa on tietysti huikeita avajaistarjouksia.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Vaasan Biltema-myymälässä 29.11.–1.12.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Vaasan myymälän uudistus noudattaa samaa kaavaa kuin aiemmatkin myymäläremontit: uudessa konseptissa tuotteet pyritään tuomaan paremmin esille ja helpommin asiakkaiden löydettäviksi. Hyllyihin esille laitetut tuotemallit ovat asiakkaan hypisteltävissä ja helpottamassa tämän ostopäätöstä. Lisäksi sinne tänne on rakennettu sesongeittain päivitettäviä inspiraatioesillepanoja, jotka esittelevät Bilteman laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa ja joista moni tee-se-itse-henkinen voi löytää uusia mielenkiintoisia tuotteita omiin projekteihinsa.

Tuulikaapin jouluinen inspiraatioesillepano toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uusittuun tavarataloon.

Uudistuksen yhteydessä tavaratalon kyltitys on päivitetty aiempaa selkeämmäksi: katto-opasteet ja pääostoskäytävän puoleisissa hyllypäädyissä olevat hyllypuhujat ohjaavat asiakkaan oikeiden tuotteiden luokse. Vaasassa on panostettu myös opasteiden ja kylttien kaksikielisyyteen. Selkeä kyltitys on tärkeä osa nykyaikaista itsepalvelukokemusta myymälässä, samoin kuin kassa-alueella asiointia nopeuttavat itsepalvelukassat, eri puolilla myymälää olevat asiakaspäätteet ja isommille tuotteille tarkoitetut noutohyllyt, joita on nyt tavaratalon jokaisella osastolla yhden ison noutovaraston sijaan. Lisäksi Vaasassa osastojen järjestystä on muutettu niin, että esimerkiksi autonhoitotuotteet ovat nyt kätevästi ja järkevästi kemikaalihuoneen lähellä.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Vaasan uudistettuun myymälään!