Tervetuloa uudistettuun Biltema Jyväskylään!

Tervetuloa uudistettuun Biltema Jyväskylään!

Biltema aloitti myymäläuudistusprojektinsa viime syksynä, ja nyt jo useampi myymälä eri puolilla Suomea on remontoitu vastaamaan uutta konseptia. Viimeisimpänä uuden konseptin mukaisen ilmeen on saanut Jyväskylän myymälä, joka toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan raikkaan ilmeen lisäksi laajaan, yli 19 000 tuotteen valikoimaan, josta löytyy vaihtoehtoja koko perheen tarpeisiin.

Jyväskylän myymälän uutta ilmettä juhlistetaan uudelleenavajaisten merkeissä tulevana viikonloppuna 22.–24.2.2019. Mahtavien avajaistarjousten lisäksi 500 ensimmäiselle asiakkaalle on tarjolla kakkukahvit lauantaina 23.2. klo 9 alkaen.

Oheiset avajaistarjoukset ovat voimassa vain Jyväskylän Biltema-myymälässä 22.–24.2.2019, niin kauan kuin tavaraa riittää. Rajoitus 2 kpl/talous.

Bilteman uuteen konseptiin kuuluvat esimerkiksi myymälän jokaisella osastolla olevat näyttävät seinäbanderollit, avaruutta tuovat matalat valikoimahyllyt sekä sinne tänne tehdyt runsaat inspiraatioesillepanot, joissa esitellään yrityksen laajaa ja monikäyttöistä valikoimaa. Esillepanojen sisältöjä muutetaan aina sesonkien mukaan, jotta asiakkaat voisivat saada mahdollisimman ajankohtaista tietoa Bilteman valikoimasta. Lisäinspiraatiota ja tukea ostopäätökselleen voi lisäksi hakea valikoimahyllyjen tuotemalleista, joita voi hypistellä ja tarkastella lähemmin.

Itsepalveluostosten tekeminen on nykyaikaa verkkokauppamaailmassa, ja sitä on nostettu esiin myös uudistetuissa kivijalkamyymälöissä: Nyt myös Jyväskylän myymälässä on konseptin mukaiset itsepalvelukassat. Lisäksi asiakas löytää varmasti oikean tuotteen, kun hän seuraa pääostoskäytävän puoleisiin hyllypäätyihin kiinnitettyjä hyllypuhujia tai hakee tuotetta asiakaspäätteellä, joita on eri puolilla myymälää. Itsepalveluun panostamista ei kuitenkaan tehdä asiakaspalvelun kustannuksella, vaan asiakas voi aina saada neuvoja ja tietoa osaavalta ja palvelualttiilta henkilökunnalta.

Tervetuloa tutustumaan Bilteman laajaan valikoimaan, tekemään löytöjä ja nauttimaan avajaistunnelmasta Jyväskylän uudistettuun myymälään!

Biltema Jyväskylä
Seppäläntie 16
40320 Jyväskylä

Bilteman myymäläuudistukset ovat osa laajempaa pohjoismaista projektia, jonka tavoitteena on uudistaa kaikki konsernin myymälät noudattamaan yhtä ja samaa konseptia. Suomessa remonttiprojekti jatkuu näillä näkymin vuoden 2020 puolelle, jolloin kaikki 15 myymälää on saanut konseptinmukaisen ilmeen.