Syysuutta Biltemasta: Premium-täysravinto on terveellinen vaihtoehto kissoille ja koirille

Tähän saakka Bilteman valikoimassa on ollut kissoille ja koirille tarkoitettuja leluja, kuten erilaisia äänteleviä eläimiä, sekä mm. karvapallojen muodostumista ehkäiseviä kissanherkkuja ja koiran hampaita ja ikeniä puhdistavia purutikkuja. Nyt Biltema on ottanut askeleen eteenpäin tullakseen entistäkin paremmaksi tavarataloksi lemmikinomistajille Pohjoismaissa: edellä mainittujen myyntimenestystuotteiden lisäksi valikoimaan on saatu Premium-kuivaruoat koirille ja kissoille.

Lemmikinomistajille oman rakkaan lemmikin hyvinvointi, terveys ja onnellisuus on tärkeää. Karvaisen kaverin hoidossa täytyy ottaa huomioon monia seikkoja, ja yksi niistä on laadukas ja riittävä ravinto. Myös Biltema haluaa, että sen asiakkaiden lemmikit voivat hyvin. Yritys esittelee ylpeänä vastikään valikoimaan tulleet Premium-kuivaruoat, jotka ovat hyvä ja terveellinen vaihtoehto kissoille ja koirille. 

Bilteman uudet lemmikinruoat ovat täysravinto, joka tarjoaa koiralle tai kissalle kaikki sen päivän aikana tarvitsemat ravinteet. Ruokien pääraaka-aineina on kana ja riisi, ja ne sisältävät tasapainoisen yhdistelmän tarvittavia vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja, rasvoja ja kuituja sekä monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten Omega 3:a ja 6:ta. Tuotteet on valmistettu luotettavassa eurooppalaisessa eläinruokatehtaassa, ja ne ovat luonnollisesti eläinlääkärien hyväksymiä. Uudelleensuljettava pussi pitää ruoan pitkään tuoreena.

Tutustu vielä lemmikinruokavideoon!